SY LEE: Best Asian Food & Cocktails! 

SY LEE: Club Awards – Musikpris i aften! 

Hey honeybees! Det er her, det foregår i aften! Club Awards 2016 er en musikpris awardshow og det hele foregår i Ballerup Super Arena i aften! Der kommer mange fede DJs og artister, der skal optræde og der kommer selvfølgelig en masse kendisser til festen. Det bliver et brag af en fest, for det foregår all night long! Jeg skal allerede derover her i eftermiddag og jeg kommer til at feste til kl. 04.00, hvis jeg holder så længe! Vi starter jo tidligt. I vil ikke gå glip af denne fest og awardshow på samme tid! Hvor fedt er det ikke lige! Tjek lige de fede kunstnere ud: HER.


Køb din billet – Club Awards – Klik her. Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Best Asian Food & Cocktails!