SY LEE: Spændt! Landspremiere på Cirkus Arena i aften!

SY LEE: Busy man! Celebration today!

img_8588

Hey honeybees! Sikke en lang dag i dag! Jeg kan knap overskue mine sociale medier og min elskede blog! Crazy! MEN bloggen skal ALTID opdateres! Sådan kan det gå engang imellem! Jeg er sååååå glad for tiden. I har nok lagt mærke til, at jeg ikke har været så aktiv som før på min Facebook og Instagram, og det er der en særlig grund til. Jeg bruger KUN min blog for at komme ud med mine tanker og følelser, og jeg har ikke lyst til at smide unødvendige ting og sager på mine sociale medier, og det synes jeg er dejligt. Jeg vil heller ikke bombardere Jer. Jeg tager nemlig min blog mere seriøst end nogensinde. Jeg har også lagt den gamle Sy Lee, der elsker TV på hylden for lang tid siden. Jeg er dybt begravet med mit arbejde, og jeg vil udvide min forretning og starte på nye! Business-drive er ind i mig, og det vil bare frem! Jeg har ikke tid til “pjat” længere og lege “kendis”, selvom jeg elsker det! Jeg vil noget NU, der kan opfylde mine drømme – at have fede virksomheder og ansatte, og ingen behøver at vide, at jeg står bag dem! OG rejse verdenen rundt! Det er min store drøm! Jeg vil lige fortælle Jer, at jeg er meget glad for tiden. En ny forretningsaftale er i huset! Det fejrede jeg lige med Københavns bedste burger (i følge mig) med min gode ven, Simon, på Halifax! Yummy! :)


GOD AFTEN OG SOV GODT ALLE SAMMEN!

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Spændt! Landspremiere på Cirkus Arena i aften!