SY LEE: #ffooddk - ffood freshly made to go!

SY LEE: Black on black outfit <3

Hey honeybees! Dejligt at være tilbage med et nyt indlæg tid Jer :) Jeg mødte ind på arbejde kl.05.00 i morges! Jeg bombarderede mit #SnapChat: SyLeeStarlight med billeder og skulle fortælle Jer, at jeg var ud ad døren kl. 05.00! Haha… Hver fredag skal jeg tidligt op på arbejde og træne et par holdtræning i streg! Jeg fik fri her kl. 12.00 i dag. Næste gang bliver det længere, da jeg også tager klienter for sig selv. Puha! Så nu har jeg weekend! Weeeh! Her er lidt men’s fashion outfit fra mig af. Jeg kører meget black on black outfits for tiden, men det skal ikke være sort og kedeligt. Man må gerne stadig skille sig lidt ud fra mængden og stadig beholde sine egne touches. Mine forårsfarver skal nok komme rundt om hjørnet, men man kan stadig køre det flotte black on black som mig.

Vigtigt for mig når det er black on black, at jeg kører flere forskellige lag i form af lækre og flotte materialer. Det kan nemt blive for kedeligt med bl.a. jogging hele vejen igennem. Her ser I mig rocke min halv see-through shirt og flere lag-cardigan og et par simpelt tight joggingbukser. Et simpelt hverdagslook, hvor man kan være afslappet og have sine edgy kanter. Et par læderarmbånd og køre det look med få og simple accessories, ellers ødelægger man det afslappet look med for meget.

For mig er en læderjakke et must-have i ens klædeskab. Det går godt til alt og nu hvor foråret er rundt om hjørnet, skal vinterjakken pakkes væk og frem med din trendy læderjakke. Alle må mindst eje en sort læderjakke! :) Mine nye Nike shoes kommer i brug til mine afslappede look.

 page1

page2

page3


 

Leather Jacket (similar): HERE | Cardigan (similar): HERE | T-shirt (similar): HERE | Trouser (similar): HERE | Shoes (fly knit edition): HERE


 Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: #ffooddk - ffood freshly made to go!