VIDEO: Gallapremiere i dag - Kung Fu Panda 3

SY LEE: 20% Rabatkode på alle sneakers til voksne og børn!

Hey honeybees! Elsker du også at gå med fede sneakers? Et par fede sneakers er et must-have til skosamlingen. De passer altid til et afslappet look, og et par af de rette sneakers kan være mega trendy til et elegant outfit. Lige nu har ELLOS 20% rabat på alle deres sneakers til voksne og børn. De er værd at tjekke ud HER. Jeg har blot udplukket nogle par, som jeg faldt over, men de har så mange lækre og farverige sneakers til det kommende forår!

Få 20% rabat på sneakers!

Kode: 335434

(Gælder til og med den 20. marts 2016)Untitled1


1. Converse All Star Low: HER | 2. Adidas Sneakers ZX Flux: HER | 3. Adidas Sneakers ZX Flux Grey: HER4. Duffy Sneakers: HER | 5. Converse Sneakers All Star High: HER | 6. Ellos Sneakers: HER7. Vans Oldschool Sneakers: HER| 8. Converse Sneakers All Star High: HER


GOD DAG ALLE SAMMEN!

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Gallapremiere i dag - Kung Fu Panda 3