SY LEE: Jeg er en over stolt personlig træner! Se her!

SY LEE: My birthday! My baby pictures! (En sjov historie om mig)

Hey honeybees, jeg havde fødselsdag i går! Først og fremmest TUSIND TAK for alle lykønskningerne! Alle Jeres søde beskeder, opkald og opslag på sociale medier varmer mit hjerte! Tusind tak, fordi I har brugt tid på at lykønske mig! Så sødt af Jer! <3 Jeg har undgået sociale medier i weekenden, da jeg har været i Odense for at se mine barndomsvenner og familien. Det har været så hyggeligt at samles med mine 4-kløver! Så fredagen blev til en vild bytur i Odense! Jeg snappede lige vist for meget den aften/nat hehe.. Jeg måtte dele de sjove øjeblikke med vennerne på min Snapchat (SyLeeStarlight) hehe… Lørdag fejrede jeg min egen fødselsdag og en af mine tætteste venner, som havde 20 års fødselsdag. En hyggelig fest med te, boller og kage, og så fejrede vi også min egen fødselsdag hos forældrene lørdag aften. I går var det selve dagen, hvor jeg havde fødselsdag og den blev fejret med god mad og gode gaver! Så jeg fik lov til at fejre min fødselsdag to dage i træk :) Heldig mig hehe.. Lørdag og søndag var en smuk dag! Det blogger jeg om senere, men lige nu vil jeg dele noget med Jer, som jeg faldt over hos mine forældre – nemlig nogle af mine børne billeder!

Lige en sjov historie om mig som lille. Min mor fortalte mig, at jeg var meget modebevidst allerede som barn. Allerede da jeg var knap 1½ år gammel, bestemte jeg, hvad jeg ville have på af tøj. Hvis jeg ikke fik lov til at have det på, kæmpede jeg med at tage mit tøj af, og det mislykkedes som regel, så jeg skreg. Min mor fandt ud af, at det var pga. tøjet. Haha… Det er ret sjovt at vide. Da jeg så blev ældre og ældre, ville jeg altid være fin i skolen og foretrak som regel at gå med jakkesæt eller skjorte og vest i skolen. Det kan jeg slet ikke huske noget af og det vidste jeg slet ikke! Jeg undrede mig også over billederne, at jeg var så fin klædt på på mine børnebilleder hehe… Se det sidste børnebillede nederst i indlægget… Der er sket meget siden hvad!


DSC05420


DSC05422


DSC05424


DSC05425


DSC05426


DSC05430


DSC05434


DSC05435


DSC05437


 

Mikkel_Laumann_Sy_Lee_Mr_Universe_2015_01

Foto: Mikkel Laumann – Sy Lee – Mister Universal Ambassador Europe 2015


Mikkel_Laumann_Sy_Lee_Mr_Universe_2015_05

Foto: Mikkel Laumann – Sy Lee – Vindertitlen: Mister Universal Ambassador Europe 2015


img_7794.jpg

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Jeg må lige dele min transformation igen! Der er i hvert fald sket en del, siden jeg var en lille baby og en slank dreng til en veltrænet fyr i dag. 


Jeg håber, at I har en skøn start på ugen! Ses igen senere på bloggen! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)


 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg er en over stolt personlig træner! Se her!