SY LEE: Gallapremiere 'Black Widow' - Jeg er vild med TV-serien!

SY LEE: Min røv blev voldtaget! (Mine egne træningsprogrammer for ben og røv dag!)

 

OMG honeybees, jeg har noget pinligt at fortælle Jer… Jeg har aldrig haft det sådan før nu, men jeg føler mig udnyttet og… Ja ja… vil nogen sige, at det er min egen skyld, fordi jeg klæder mig ud sådan til Reality Awards 2016. Please do not bullshitting to me! Bare fordi man klæder sig ud, som man gør, giver det ingen ret til at røre ved en, medmindre man selv beder om det! Fx hvis en pige viser kavalergang, er det ikke ensbetydende med, at man må klappe på brysterne eller “motorboat” dem vel?!

Min røv er blevet voldtaget! Sådan har det føles i næsten en uge i sidste uge! Crazy! Jeg har seriøst ikke kunnet sove på ryggen siden i mandags i sidste uge frem til weekenden, fordi min røv blev gennemtæsket til Reality Awards 2016. Jeg drak faktisk lidt, men jeg kan jo ikke tåle alkohol, så jeg blev sååå stiv til awardshowet for at glemme den anspændthed op til aftenen og glemme den emotionelle episode med Gustav Salinas. Jeg blev så stiv, at jeg ikke kunne mærke alle de klap, som jeg fik på numsen. MEN seriøst nogen må have klasket virkelig hårdt eller slået AMOK til den, mens jeg gik ud som et lys eller så noget, for jeg vågnede op med de sygeste smerter over hele min røv udover hovedet! Jeg forstod ikke, hvorfor den gjorde så ondt, men der var BLÅ og LILLA mærker over min ass!

Det skal altså understreges, at det er virkelig sjældent, jeg rører alkohol, da jeg arbejder som personlig træner og træner op til modeljobs, så jeg gik ud som et lys til Realityawards After Party på Billy Booze.

Jeg viste numsen frem til awardshowet og den udløste en masse klap på røven. Jeg har også hørt, at nogen mente (heriblandt falske kendisser og falske folk, der kender mig ret godt!), at jeg ikke skulle klæde mig ud sådan på den røde løber. De mener, at det er alt for meget, og at jeg udstiller mig selv. Først og fremmest kan jeg ikke tåle FALSKE og dobbeltmoralske mennesker, og jeg ved, hvem I er nu, så jeg sletter Jer på de sociale medier og please ikke hils på mig, som I altid gør. Jeg brækker mig. TAK!

For det andet er, at jeg styrer sgu da selv, hvad jeg tager på. Hvis der er nogen, der skal belære nogen noget, så burde I spørge mig om råd. Jeg er højtuddannet og jeg har to uddannelser og jeg har min egen virksomhed, og jeg opfører mig ikke dumt for at komme i rampelyset, og jeg sidder heller ikke fast i reality-verdenen! Jeg har mange forskellige sider, og dem viser jeg gerne frem! Nogen vil mene, at det er for meget, at en fyr som mig viser så meget hud, MEN skal man ikke lade folk være, som de er?! Alle burde have lov til at gøre hvad de vil. Det er bedst at holde dine meninger, som kun giver dårlig energi til dig selv. Vi alle ved, at realityawards er et freak show. Jeg elsker at klæde mig ud, så det gjorde jeg den aften. Jeg elsker også at gå i jakkesæt, og jeg har trods alt vundet en titel og en pris i internationale skønhedskonkurrence, så jeg ved, hvordan jeg skal opføre mig til de forskellige begivenheder. Jeg vil lige ud med mine tanker omkring det, for det er folk så gode til nu om dage :)

Nå honeybees, jeg har altid sovet på ryggen, men nu sover jeg konstant på maven, fordi jeg har måttet undgå smerten og sove på maven i så lang tid! Så træls! Nu kæmper jeg med at vænne mig af med det, fordi jeg sover altid med en sleeping ansigtsmaske på, og nu kan jeg ikke ellers bliver den jo tværet ud på puden! HAHA… Mit store og åndssvage dilemma!


Foto: Billy Booze


Foto: Billy Booze


Foto: Snapchat – SyLeeStarlight


Foto: Her står jeg sammen med min designer, Christina Uhrbak, der har kreeret mine blonde-bukser og blonde-trøje efter mit eget design. Instagram @SyLeeStarlight

Til Jer der er interesseret i mit ben og røv træningsprogram for tiden, så kører jeg skiftevis med disse to programmer. Er du i tvivl om øvelserne, kan du YouTube de fleste af dem ellers spørg en personlig træner. Du kan opleve svimmelhed, så tag dine pauser mellem sættene, og ALDRIG give op!

  

Foto: Sy Lee – WBFF 2015, Maj – Male Fitness Model (Mads Støhs)


Workout 1: 

Hvil 2-4 minutter mellem sættene.

Opvarmning: Jog på samme plads i 2 minutter. Stræk benene ud ved hjælp af din normale ben strækker rutine. Når du har jogget og strækket, går du i gang med let dødløft.

Dødløft: 1 sæt 15 reps med en let vægt.

Barbell squats: 3 sæt af 20 reps.

Benpres: 2 sæt af 20 reps.

Dumbbel lunges: 3 sæt af 12 reps.

SLBD (Stiff Legged Barbell Deadlift): 3 sæt af 12 reps.

Workout 2:

Hvil 1-2 minutter mellem sættene.

Opvarmning: Jog på samme plads i 2 minutter. Stræk benene ved hjælp af din normale ben strækker rutine. Når du har jogget og strækket, går du igang med let squat.

Squat: 1 sæt af 10 reps med en let vægt.

Speed ​​squats: 2 sæt af 20 reps

Thigh Abductors: 3 sæt af 12 reps.

Thigh Adductors: 2 sæt af 12 reps. 

Leg Extension: 2 sæt af 15 reps. 

Standing Leg Curls: 2 sæt of 15 reps.

Glute Kickbacks: 2 sæt indtil du kan ikke mere!  

Jeg har beskrevet overordnet hurtigt mit program. Her har I to dele. Vælg en af dem til din ben-dag.  Altid kør dem skiftevis. Aldrig kør det samme program flere dage i streg. Jeg kan også finde på at køre disse programmer med superset og dropdown

Okay ikke mere snak om min ben og røv! HAHA.. Jeg håber, at I har det skønt alle sammen! God aften! Ses senere igen på bloggen! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Gallapremiere 'Black Widow' - Jeg er vild med TV-serien!