SY LEE: 'UhrbakCouture' - Design your own clothes!

SY LEE: Gallapremiere ‘Black Widow’ – Jeg er vild med TV-serien!

 
Hey honeybees, jeg har været til gallapremiere på TV3’s nye TV-serie ‘Black Widow’, som har premiere på TV3 torsdag den 4. februar kl.21.00! I AFTEN! Jeg kan fortælle Jer, at første afsnit er god! Allerede ved første afsnit var jeg helt hooked på serien, for den nye serie virker til at indeholde det, der skal til for at være en rigtig god drama-serie! Se traileren HER!

Disse tre kvinder på billedet bærer hovedrollerne, og titlen siger jo af sig selv – de er tre enke, men hvordan de bliver enke finder vi ud af undervejs, men afsnittet starter ud med et brag af drama og twists, som giver os en masse spekulationer og en ide om, hvordan de er blevet til enke bevidst eller ubevidst. Der er virkelig lækre skuespiller med i tv-serien, og det gør den jo endnu bedre at se med :)  Jeg synes helt klart, at den er værd at tjekke ud! Så husk at tænde for TV3 torsdag kl.21.00! Ellers kan man også se serien ud på Viaplay, hvor afsnit 2 allerede er på, og jeg kan love Jer for, at der er endnu mere spænding der venter i afsnit 2! Jeg er så hooked!

Hvad er din yndlings Tv-serie? Vi blev interviewet på den røde løber, og vi har hver især forskellige yndlingserier. Jeg har virkelig mange! Se interviewet HER!

sy lee juicy


 

Foto: Instagram @SyLeeStarlight / Jakke: Dolce & Gabbana, T-shirt: Guess, Bukser: UhrbakCouture, Sko: Ahler


TV3 holdt en rigtig fin og hyggelig gallapremiere på Nordisk Film Biograf Falkoner, hvor der blev serveret lækre fingermad, bobler og vin og selvfølgelig noget til den søde tand fra Toms og Anthon Berg. Jeg var helt vildt med disse chokolade, som vi fik under filmen. Anthon Berg chokolade! Dem må I bare prøve, hvis I er chocolate lover som mig!

 


Jeg ønsker Jer alle sammen en skøn dag! Ses igen senere på bloggen! Xx

Presse: SE & HØR, HER OG NU, Juicyplay

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 'UhrbakCouture' - Design your own clothes!