SY LEE: En af mine bedste primer! Flawless hud makeup 24/7!

SY LEE: Endnu en trist nyhed… I hjertet gemt, aldrig glemt…

DSC05550

Foto: F**king fredag…. (Instagram @SyLeeStarlight)

Oh honeybees, sikke en fredag… Endnu en lorte nyhed her på bloggen. Først er jeg blevet misbrugt i reklamer på nettet, og nu ser jeg mine venner har postet, at vores fælles ven og klubejer af Billy Booze, Benjamin Kelly Rosendahl, er gået bort. Af respekt til familien og pårørende, vil jeg ikke lægge noget billede op af os. Det er en tragisk nyhed, da Benjamin har valgt at forlade jorden i en alder af 36 år. Det er kommet som et chok for os alle, da han altid har virket så livsglad. Han er vellidt af mange især folk, der har været på TV, for Benjamin har altid stået for de mange arrangementer her i Kbh. En varm og sød fyr, der altid tog godt imod os alle sammen.

Tænk, at vi sad og skålede sidst og grinte… Jeg har ikke engang nået at besvare din sidste besked tilbage på FB… :( Jeg synes, at det er en trist fredag med to triste nyheder, og denne trist nyhed overgår dem alle! Jeg vil sende mine tanker til hele familien. Du vil altid være i vores hjerter. Hvil i fred…

Jeg håber, at I alle har en lækker fredag ift. min! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: En af mine bedste primer! Flawless hud makeup 24/7!