SY LEE: My new love! MBMJ <3

SY LEE: Black & Gold is classy! S.lemaire <3

Hey honeybees, jeg elsker kombinationen af sort og guld for tiden. Denne kombination passer til mange anledninger og looks, og det ser hverken for kedeligt eller for meget ud. Det får en til at se klassisk ud. Om ikke sålænge skal mine farver komme frem og det glæder jeg mig også til at vise Jer. Lige pt. for tiden er det sorte look, som jeg render rundt i. Sort er jo bare klassisk. Dagens simple outfit:

Watch: HER         Bracelet (similar): HER         Shirt (similar): HER        Hat (similar): HER


DSC05513


DSC05515


DSC05519


DSC05524

Foto: Instagram @SyLeeStarlight


 

Jeg håber, at I har en skøn dag! Ses senere igen på bloggen! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)


 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My new love! MBMJ <3