SY LEE: Junk food diet! Fedekur! // Talkshow 'Hørt hos frisøren' Part 2

SY LEE: Vi er helt vilde med den!

image

Hey honeybees, jeg håber, at I har en dejlig søndag aften! Jeg sidder lige her og kigger på mine billeder fra min fantastiske weekend med mine drengevenner. Jeg var i biografen i fredags med min allerbedste ven, Rune (fra Fristet), og normalt tager jeg ikke i biografen, da jeg er engang imellem inviteret til gallapremiere, MEN vi havde hørt så meget om den nye Star Wars ‘The Force Awakens’ film, så jeg ville bruge mine ekstra billetter på den film. Vi var så vilde med den! Den er virkelig god, som folk siger. Jeg har aldrig været en Star Wars fan, men efter den nyeste kan jeg godt lide Star Wars! Der skete noget hele tiden, og man bliver opslugt af filmen af al den spænding. Jeg kan varmt anbefale den. Det har været en fantastisk weekend for mig. Jeg har hængt ud med mine drengevenner i den her weekend. No girls. Just boys.

(indlægget fortsætter)


image


 Jeg har slappet af i dag, da vi gav den gas i går på natklubben ‘Hive’. Jeg blogger igen senere om min weekend. Kan I have en skøn søndag aften alle sammen! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Junk food diet! Fedekur! // Talkshow 'Hørt hos frisøren' Part 2