SY LEE: 2 nye TV-programmer på TV3! (Reality-Gossip)

SY LEE: Smukke Amalie Szigethy skal være mor! (Reality-Gossip)

Omg honeybees! Min tidligere reality-kollega, Amalie Szigethy, skal være mor! Hvor er det skønt at høre!

TILLYKKE MALLE MUS! Du fortjener alt det bedste! Hun er så varm og kærlig! Vi havde det så sjovt sammen til Divaer i Junglen sæson 1. Med al den kærlighed hun har i sig, bliver hun en fantastisk mor!

Jeg er så glad på hendes vegne! Det er også vel grunden til, at hun har takket nej til flere tv-programmer. Blandt andet det nye TV3 underholdningsprogram, som filmes lige nu i Argentina, hvor I blandt andet kunne have oplevet min far og jeg. Det er også grunden til, at Amalie ikke kan opleves i det nye TV3 program. Jeg savner og elsker at se Malle på TV! Hun er stadig og vil altid være min yndlings reality babe på TV! Læs mere på Se & Hør. Foto: Amalie Szigethy, Sy Lee (Mig) – Det var første gang, hvor jeg mødte hende og skulle skyde vores intro til Divaer i Junglen tilbage i 2011. 

Endnu engang TILLYKKE MALLE MUS! <3

 Ses senere igen på bloggen! Kan I have en skøn dag alle sammen <3 Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 2 nye TV-programmer på TV3! (Reality-Gossip)