SY LEE: The most beautiful woman! // My day on set!

SY LEE: Skal jeg beholde frisuren? Jeg styler KUN med 2 produkter.

image

Hey honeybees, jeg håber, at I synes om min frisure for tiden. Jeg er i tvivl, om jeg skal beholde denne slags frisure. Jeg blev klippet i forgårs ved kendis-salonen, Studio35 Chao Chao, af min gode ven, Marco Merie (på billedet), da jeg skulle lave noget talkshow i går. I kan se det første klip fra talkshowet ‘Hørt hos frisøren’ HER. Jeg er super glad for mit look, men jeg savner noget længde at lege med. Hvad synes I? Skal jeg beholde korte frisure eller have lidt mere længde på fremadrettet?

Det gode ved korte frisure er, at jeg bruger ikke lang tid på at style håret længere! Det er så nemt og hurtigt. Jeg bruger nu KUN to stylingsprodukter ift. førhen, som tog lang tid:

  1. Gold Professional Haircare – Curl Cream – fås HER
  2. Gold Professional Haircare – Earth Wax – fås HER

image


Sådan styler jeg mit hår:

Jeg kommer Gold curl cream i håndklædetørret hår. Derefter føntørrer jeg, mens Gold Curl Cream sidder fordelt grundigt i håret med håndfladerne.

Til sidst styler jeg håret med hårvoksen, som hedder Earth Wax. Gold Professional Haircare har tre hårvoks, men jeg bruger Earth, da den har mud hårvoks funktion og holder virkelig en del dag. Jeg kan varmt anbefale alle tre. Find den hårvoks, som du synes, der passer bedst til dit hår.

Det er det, som jeg bruger kun til håret for tiden. Jeg må lige tænke over det med frisuren, men jeg håber, at I synes om looket! Kan I have en skøn dag! Xx

Ps. tjek videoen ud fra talkshowet ‘Hørt hos frisøren’ hos Danni Sigen lige HER:

 

Foto: Kaspar Wenstrup (Se & Hør)

  Ses senere igen på bloggen! Kan I have en skøn dag alle sammen <3 Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: The most beautiful woman! // My day on set!