LIVE TV! Stream 'Reality Awards 2016' lige HER! (GENSE! LINK HER!)

SY LEE: ‘Reality Awards 2016’ var overvældende for mig! (Gense Awardshowet! LINK HER!)

Hey honeybees, jeg har haft blandede følelser siden Reality Awards i mandags, og jeg har derfor ikke rigtig haft lyst til at skrive om showet i år. Aftenen var nemlig ret overvældende for mig. Det er en af grundene til, at jeg har jeg haft behov for en pause fra de sociale medier i nogle dage. Derudover har jeg også haft travlt med mit fitness-firma ‘FitnessGOAL’. MEN når det så er sagt, så føler jeg, at jeg skylder Jer trofaste læsere at fortælle om, hvordan jeg oplevelede årets show, da de fleste af Jer har fulgt med på LIVE-TV.

Jeg har også været meget i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet skulle dukke op til Reality Awards i år, da der har været en del drama til de seneste reality-arrangementer herunder dramaet mellem Gustav og mig (Læs HER). Jeg er nok i virkeligheden vokset lidt fra reality, idet jeg føler, at jeg er et helt andet sted i dag i mit liv. Det er over 4 år siden, at jeg blev en del af denne meget specielle reality-verden, og der er sket rigtig meget med mig siden. Jeg har f.eks. startet mit eget fitness-firma, deltaget i skønhedskonkurrence, vundet priser og skal snart til Asien og arbejde som model.

Jeg blev nomineret i to kategorier i år til reality Awards: ‘Årets Skandale’ og ‘Årets Bitch fight’ sammen med Gustav Salinas. Vi vandt prisen for ‘Årets Bitch fight’, og jeg valgte ikke at tage imod prisen. Jeg ville faktisk slet ikke op på scenen og hente prisen, MEN min tidligere bedsteven, Gustav Salinas, gav mig en offentlig undskyldning for de ting, som han fejlagtigt har beskyldt mig for, selvom de ikke blev nævnt i detaljer (hvilket nok var godt nok, for ellers ville listen være lang!). Disse usande påstande er iøvrigt grunden til, at vi ikke længere er venner.

Jeg ankom sent til awardshowet i år, så jeg så ikke starten, og jeg ville faktisk gerne have været smuttet efter 30 minutter, men mine venner overtalte mig til at blive. Jeg fulgte ikke rigtig med i showet og valgte istedet at drikke mig hammerstiv. I ved, at det er virkelig sjældent jeg rører alkohol, så jeg blev meget hurtigt vældig beruset!

Jeg er glad for, at Gustav gav mig en offentlig undskyldning, men samtidig føler jeg også at det var helt på sin plads og det mindste han kunne gøre, når nu han har udstillet mig i pressen gennem sine usande påstande og beskyldninger. Pressen skulle aldrig på noget tidspunkt have været indblandet i den her sag. Jeg tog dog imod hans undskyldning og blev meget rørt men gav ingen selv, da jeg ikke har gjort noget forkert. Det han har gjort mod mig er meget svært at glemme og utroligt svært at tilgive. 

Når det så er sagt, så har jeg også en vis respekt for den undskyldning han gav, idet jeg ved, at det har krævet en del af ham og samle nosserne til at stå frem og gøre det offentligt. Man kan KUN sige, at det vel er en start, for tillid tager tid at opbygge, og den blev knust, da jeg blevet udstillet i pressen med de førnævnte fejlagtige beskyldninger. MEN nok om det. 

Alt i alt har det været en meget overvældende aften for mig, og jeg var glad for at se alle mine venner og tidligere kollegaer og hylde dem alle sammen! Jeg endte med at blive herre-stiv, hvilket hjalp mig med at glemme den anspændthed jeg gemte på det meste af aftenen. Som I kan se var mit outfit meget vovet igen i år. Min designer, Christina Uhrbak, kreerede det til mig efter mit eget design. Outfittet udløste en masse klap i numsen, som gjorde at min røv stadig har blå mærker! Her er nogle få billeder af mit vovede outfit og min aften med vennerne:

Gense hele showet HER!img_6692-1.jpeg


 
 Jeg vil lige dele mine tanker med Jer! Jeg ønsker Jer en dejlig aften! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVE TV! Stream 'Reality Awards 2016' lige HER! (GENSE! LINK HER!)