SY LEE: New In! PUMP! Undies! - EZZO.DK

SY LEE: Nye lækre makeup børster til makeup tutorials! Hafaro Haul!

Hey honeybees, jeg vil lige vise Jer mine nye lækre makeup børster fra Hafaro, og de er så lækre ift. hvad de koster! De er så billige, og de er i seriøst i en lækker kvalitet. Nu vil jeg bruge dem til mine kommende mange makeup tutorial videoer til min YouTube kanal: Sy Lee (Official), som jeg håber, at I vil abonnere på. Det er noget, som jeg har lovet mig selv at starte på i år 2016 i min fritid, og fordi jeg nyder at lave dem, når jeg endelig får tid.

Disse 24 makeup pensler/børster inkl. taske koster KUN 249 kr. og de koster normalt 449 kr. stadig billigt! Fås HER.

24 makeup pensler der er ALT, hvad en professionel makeup artist skal bruge! Perfekt! Tasken til børsterne er også en lækker imiteret lædertaske.

DSC01556


DSC01555


Jer der følger mig ved, at jeg elsker at handle på nettet, da mange finder ting, der er billigere end i butikkerne plus man sparer tid. Jeg har simpelthen ikke tid til at shoppe og det er sjældent, at jeg gør det i butikkerne nu, hvor jeg arbejder så meget.

Hafaro er en webshop, som jeg er fan af, da jeg elsker skønhedsprodukter og TV-shop sager til ansigt og krop, som de har, der kan en masse ting inden for skønheden. Jeg glæder mig til at bruge disse makeup pensler i mine videoer til Jer! :) Jeg vil dele min glæde! Elsker nye sager hehe…Hafaro sælger skønhedsprodukter til ansigt og krop til lave priser. Alle mine produkter i videoen er derfra, og jeg kan varmt anbefale mine produkter til fornuftige priser.


Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: New In! PUMP! Undies! - EZZO.DK