SY LEE: Skal man komme til Realityawards 2016?! // Talkshow 'Hørt hos frisøren' Part 3

SY LEE: Live and love life to the fullest!

image

Hey honeybees! Jeg håber, at I har haft en fantastisk weekend indtil videre! Jeg har arbejdet så meget i den her uge, og igen i dag (søndag), så jeg ikke har rigtig en fri weekend, men der er stadig plads til at hygge med vennerne.

Selvom jeg har travlt, er det vigtigt for mig at huske: Live and love life to the fullest. Arbejde er nemlig ikke alt, jeg vælger at knokle og huske også at se mine venner ellers kan man nemt lade der gå så lang tid imellem.

Jeg har haft god weekend. Jeg har lavet mad med min allerbedste ven i fredags efter arbejde og så film, og i går holdt vi en surprise fødselsdagsfest for min dejlige veninde, som er en slags storesøster for mig. Vi samlede os lokkede hende over til sin egen birthday party, uden hun vidste det! Så hyggeligt at samles igen og dejligt at se hendes reaktion! Vi var 5 drenge og 5 piger, så vi legede gæt og grimasser! Det var længe siden, at jeg havde leget det. Hold kæft vi grinte meget haha. Det var en fantastisk aften med god vietnamesisk mad, som min veninde havde lavede ALT til os! Jeg er så taknemmelig for mine venner! Selvom man har travlt i hverdagene, er det vigtigt at nyde og elske livet ved at ses med sine kære venner! Det fik jeg gjort. Jeg har en lang arbejdsdag på en søndag! Jeg glæder mig til at få fri og relax! Kun få timers søvn! Jeg kan det stadig! Her er få billeder fra min hyggelige aften:

image


image


image


image


image


Jeg vil lige ønsker Jer en dejlig søndag! Ses igen senere på bloggen! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Skal man komme til Realityawards 2016?! // Talkshow 'Hørt hos frisøren' Part 3