SY LEE: Daddy to be! // Talkshow 'Hørt hos frisøren' Part 1

SY LEE: Junk food diet! Fedekur! // Talkshow ‘Hørt hos frisøren’ Part 2

image

Hey honeybees, har I hørt om de vildeste fedekur?! Virker de? Masser af pizza, hotdogs og softice osv. på kostplanen?! Jeg vil lige dele med Jer 2. del af talkshowet ‘Hørt hos frisøren hos Danni Sigen frisørsalon, hvor vi taler om lidt af hvert og kommer ind på en slags fedekur med hotdogs. Hør om min mening omkring fedekur.

I kan se PART 2 -> HER.

I kan se PART 1 -> HER.

Alt er ment med kærlighed! Jeg håber, at I kan lide det!


image

Foto: Kaspar Wenstrup – Se & Hør


Jeg deler PART 3, ligeså snart den er ude. Kan I have en skøn aften alle sammen! Der er virkelig koldt i dag! Sne over det hele. Det er jeg ikke så meget til, så jeg smutter snart til asien! Jeg opdaterer alt på bloggen! Xx

ps. fang mig på Instagram og Snapchat: @SyleeStarlight :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Daddy to be! // Talkshow 'Hørt hos frisøren' Part 1