SY LEE: SONIC SKINBRIGHT - ELEKTRISK FACIAL BRUSH

SY LEE: I love my cheat days at restaurant ‘Chun Bo’!

 Hey honeybees, jeg håber, at I har haft en skøn weekend! Jeg har haft en dejlig weekend. Der var så meget at se til, men jeg fandt også tid til kvalitetstid med vennerne. Jeg gik seriøst all in forleden med min cheat day, hvor jeg tog forbi en af mine yndlingsrestauranter ‘Chun Bo’. Jeg er en foodlover, og I har nok set mig anmelde spisesteder i København, men jeg blogger kun om dem, som jeg virkelig synes om. Jeg elsker denne restaurant, og de laver over 60 autentiske asiatiske retter, og det bedste ved det hele er, it’s all you can eat hehe.. Lige noget for mig! Plus der er all you can eat sushi og rispapir ruller og fri is- og salatbar for kun 133,-

‘Chun Bo’ har eksisteret i over 20 år på Åboulevard 27 i Frederiksberg (tæt på Forum st.). Jeg kan varmt anbefale denne asiatiske restaurant, hvis du elsker at prøve mange retter på en gang og vil prøve lidt af hvert. Jer der følger mig ved, at jeg er en kæmpe fan.

(indlægget fortsætter)

I kan lige få nogle billeder af stedet og maden, så I kan få en ide om, hvordan stedet er. Stedet er hyggeligt, men det er mest maden, som jeg kommer for. Der er altid smilende medarbejdere og god stemning derinde.Min veninde, Patricia Louise, første besøg i Chun Bo, og hun havde svært ved at vælge, fordi der var så meget. Hun blev også vild med stedet.


Jeg elsker, at der er sushi og rispapir ruller udover de mange forskellige retter. Yummy! Mine cheat days er som regel her ellers elsker jeg også en god bøf! Jeg bliver helt sulten igen ved at blogge om min cheat day forleden lige nu haha…


  Ses senere igen på bloggen! Kan I have en skøn søndag alle sammen <3 Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: SONIC SKINBRIGHT - ELEKTRISK FACIAL BRUSH