SY LEE: Skal jeg beholde frisuren? Jeg styler KUN med 2 produkter.

SY LEE: Daddy to be! // Talkshow ‘Hørt hos frisøren’ Part 1

Honeybees, tjek den første del af ‘Hørt hos frisøren’ lige HER. Jeg var forbi kendis-frisøren, Danni Sigen (tjek Dannis nye blog ud), og vi talte om børn, restylane læber, Amalie Szigethys graviditet etc. Jeg håber, at I vil se videoklippet –> HER. Det var sjovt at komme forbi Dannis talkshow. Ja, jeg vil gerne have en rugemor bl.a. Jeg fortæller også, hvor mange børn, som jeg kan tænke mig osv.

Jeg deler PART 2 ligeså snart det kommer ud :) Alt er ment med kærlighed i programmet, og jeg håber, at I kan lide det :)

Ses senere igen på bloggen! Kan I have en skøn dag alle sammen <3 Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Skal jeg beholde frisuren? Jeg styler KUN med 2 produkter.