SY LEE: Vi er helt vilde med den!

SY LEE: Boys night out! // We love ‘Chun Bo’ // Nightclub ‘HIVE’

image

Honeybees, jeg har virkelig slappet af i dag, da mine fødder er totalt smadret hehe… Jeg har haft en dejlig weekend med mine drengevenner. Vi havde lige en boys night out i går, hvor vi startede med at samles hos en af mine venner og vi gjorde os klar, og derefter spiste vi på en af mine yndlingsrestauranter, ‘Chun Bo‘, som jeg har blogget om i sidste uge (HER). Vi tog tilbage og hyggede med lækkerier, og så var det ind til byen, hvor vi festede all night på natklubben ‘Hive’. Jeg elsker klubben, for personalet er så søde mod mig, og der er ALTID god stemning der, og altid top behandling!

Jeg savler lige nu ved at kigge på mad-billederne! Vi bestilte rosé vin til maden. En matheus. En virkelig god en af slagsen. Der er over 60 forskellige retter samt sushi og fri is- og salatbar. Chun Bo ligger på Åboulevard 27 i Frederiksberg. Kan varmt anbefale stedet.

(indlægget fortsættes)


image


image


image


image


Jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle have på, men vi drenge endte med black and white alle sammen! Jeg tog den her sag på med skrå lynlås. Den er fra Ezzo og fede jeans fra Cheap Monday. Smykker fra S.lemaire og Dybergkern. Kan I have en skøn aften alle sammen! I morgen står den på arbejde! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Vi er helt vilde med den!