SY LEE: Mit vovet outfit by 'UhrbakCouture' til 'Reality Awards 2016' (Gense showet HER!)

SY LEE: Awardshow – Bloggers Delight 5 års fødselsdag! Vi fejrer DK’s største Blog-netværk

 Hey honeybees, så er det i aften, hvor vi skal fejre Danmarks første og største blog-netværk, ‘Bloggers Delight’, hvor jeg har været premium blogger hos dem siden november 2013. De har over 60.000 bloggere og 125 premium succesfulde bloggere. I aften er der kun 250 bloggere og enkelte nye kendis-bloggere, der bliver inviteret til deres awardshow og fødselsdagfest og derfor er jeg dybt beæret over at blive inviteret til deres festen fødselsdagsfest, hvor vi skal have en fantastisk aften sammen med de andre skønne bloggere på Hotel Radisson Blue. Hvad kræver det egentlig for at være en blogger? En god blogger kræver mange ting! Folk tror, at det er nemt arbejde, men det er det ikke, hvis du vil have en god og flot blog! Hvad det kræver for at være en god blogger, kan jeg blogge om senere. Jeg har fået en del spørgsmål førhen fra Jer læsere og følgere på facebook, hvad det kræver at være blogger og hvordan fungerer det osv. Dette emne kunne jeg tage op til Jer blog interesserede.

I aften er ikke blot en fødselsdagsfest, men et awardshow, hvor der bliver uddelt 10 Bloggers Delight priser til 10 fantastiske bloggere. Imellem tiden bliver der serveret 3 retters menu og der bliver underholdning, så jeg glæder mig rigtig meget.

Efter vi har hygget os med god mad og se alle priserne og vinderne, skal vi til After Party på natklubben, ZEN, så jeg skal have mine dansesko på, for der skal danses ALL NIGHT LONG! Ps. måske vinder jeg en pris?! Hvem ved?! Alt i alt så glæder jeg mig til en hyggelig aften med skønne mennesker! Følg med på #Snapchat og #Instagram @SyLeeStarlight <3


Foto: Dette havde jeg på til Reality Awards 2016 i mandags. Se hele mit outfit og GENSE hele awardshowet HER


Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal have på! Jeg blogger om mit outfit i morgen, ellers kan I følge med på Snapchat og instagram :) Jeg vil lige ønske Jer en fantastisk aften alle sammen! Tusind tak, fordi I har fulgt i så mange år især på bloggen! Min blog er intet værd uden Jer skønne læsere! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Mit vovet outfit by 'UhrbakCouture' til 'Reality Awards 2016' (Gense showet HER!)