SY LEE: How do you dance? A fab weekend! Work, Friends, Dinner & Clubbing at Hive

SY LEE: 2 nye TV-programmer på TV3! (Reality-Gossip)

Honeybees, jeg ved, at en del af Jer elsker at se reality, så jeg har noget nyt at fortælle Jer. TV3 er i gang med at skyde to nye underholdningsprogrammer på samme tid. Det ene er ‘Jeg er en celebrity – få mig væk herfra’ sæson 2, hvor vi kan forvente 10 danske kendinger igen, og denne gang befinder de sig i Afrika. En lille fugl har sunget, at Mascha Vang er med og ikke er så glad for Oddset Janni. Jeg ved så ikke, om det passer, men jeg glæder mig til det program, for jeg finder det mega underholdende, hvor 10 (+ 1 el 2 joker) bliver sat i en opstillet jungle-verden og laver de sjove dyster.

Derudover kommer der et helt nyt underholdningsprogram, hvor titlen ikke er offentliggjort endnu, men det er et kuleskørt japansk inspireret gameshow. I kommer til at møde reality-stjerner i programmet, som har fået lov til at tage en partner med på turen. Konceptet er så kuleskørt, at I vil nok af grine af dem og ikke med dem, men på den gode måde.


             Kim Kardashian             


I kommer til at møde blogger-pigen, Fie Laursen, som har taget sin kæreste/bedsteven med, Gustav Salinas og hans drengeven, og ja selv den tidligere MGP sangerinde, Anne Gadegaard, har sagt ja til det her kuleskørt program og taget sin bedste veninde med og Numse-Rasmus, som man kender fra Singlelivet, har også sagt ja til programmet. Det kan kun blive grineren!

Amalie Szigethy har meldt pas pga. personlig årsager, hvilket jeg ikke vil komme ind på. I kunne også ellers opleve mig i dette vanvittige program, som kommer til at foregå i Buenos Aires, Argentina. Også pga. personlige årsager oplever I desværre ikke min far og jeg i denne omgang. JEG GLÆDER MIG TIL AT SE DET! Jeg kan fortælle Jer mine kære læsere, der elsker underholdningsprogrammer, så tror jeg, at det her topper det hele med de bizzarre ting, der kommer til at foregå i Buenos Aires. Ses senere igen på bloggen! Kan I have en skøn dag alle sammen <3 Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: How do you dance? A fab weekend! Work, Friends, Dinner & Clubbing at Hive