SY LEE: Hjælp, julestress! // I love 'Chun Bo' restaurant!

SY LEE: Mit julemareridt! Jeg melder gerningsmanden til politiet!

Honeybees, I har nok set på mine sociale medier, at jeg er blevet udsat for #HateCrime – F***KING IGEN! Sorry for mit sprog lige nu, men jeg er så irriteret, rasende, trist og berørt på samme tid. Jeg vil ikke forklare i detaljer, hvad der skete, for jeg har jo lagt en video op på min FB, hvilket jeg overvejer at fjerne, hvor jeg prøver at forklare den ubehagelige hændelse i toget på vej mod Københavns Hovedbane for at komme hjem til Fyn og fejre jul.

Jeg vil blot fortælle Jer, at jeg er okay nu, og jeg sidder og blogger i toget for at komme ud med mine følelser omkring det der skete. Først og fremmest er jeg dyb taknemmelig over de to fremmeder, der forsvarede mig med det samme i toget mod fyren, der åbenbart havde noget imod mig, min seksualitet og udspurgte mig flere gange, om jeg var homo. Han stillede latterlige spr. og sagde ting som, at det er klamt at være homo, hvorfor findes der homo i landet, hvorfor er man homo osv. Disse spr. blev råbt ad mig, mens jeg stod i en stresset tilstand og dobbelt tjekkede mine 4 kæmpe tasker og julegaver, om jeg havde husket alle mine sager, samtidig stod jeg og bloggede på tlf. Typisk mig, der prøver at multitaske, når jeg kan. Idet kom den her fyr, som var udlænding og ville spytte efter mig. Jeg var målløs og havde knap opfanget den her fyr, for jeg havde musik i ørerne og stod i mine egne tanker, kom en pige med tørklæde og forsvarede mig og en fyr som også var udlænding, der endte i en slåskamp med ham taberen. Disse to personer forsvarede mig og jeg var i choktilstand, at jeg ikke kunne takke dem ordentligt. Det tænker jeg konstant på lige nu. Jeg ønsker, at jeg kunne snakke ordentlig og sige tak til dem ordentligt der.

JEG VIL ALDRIG GLEMME JERES HJÆLP! Tusind tak, fordi I satte Jer selv i fare og forsvarede mig! 

Som jeg skrev på Facebook i går: Lige meget hvor man kommer fra er der både gode og dårlige mennesker. Dette er et glimerende eks. på, at vi har masser af gode udlændinge/indvandrer her i DK, men desværre ødelægger de få dårlige det for de andre. Jeg ved ikke, hvem I er. Men jeg var rystet i toget og vil gerne takke Jer to for at forsvare mig overfor den fyr, som ville angribe/overfalde mig. Jeg er dybt rystet over den ubehagelige hændelse, men samtidig utrolig rørt over disse to fantastiske personer, som hjalp mig.

Det var meningen, at jeg skulle til noget jule tam tam i dag i morges på Fyn, men jeg er først taget afsted nu, da jeg har været rystet. Jeg er på vej, og jeg vil anmelde gerningsmanden, så jeg kan få fred i sindet. En del af Jer har skrevet til mig! Tusind tak for alle beskederne og Jeres omsorg! Jeg skal nok svare alle sammen tilbage!

En del af Jer mente, at I kendte gerningsmanden. Mange fra toget filmede ham faktisk på deres mobiler. Jeg melder ham, da jeg har fået at vide, at han hedder Mohammed og kommer fra Roskilde, og de ved, hvem han er. Jeg overdrager alle de ting, som jeg ved om ham, så må han lære, at denne opførsel er umenneskeligt.

HATE-CRIME SKAL UDDØ! 

Jeg overvejede at slette min FB-video omkring hændelsen, hvor jeg hulker og virker som et svagt led. Han er et svagt led, da han ikke kan acceptere andre mennesker som de er. Jeg har ondt af ham. Hans familie og venner må skamme sig meget over ham og hans opførsel. Det er virkelig sørgeligt at tænke på, at et menneske kan være så fortabt. Jeg græd ikke pga. hændelsen. Jeg græd, fordi jeg var så rørt over, at der var mennesker, der hjalp mig denne gang ift. mit sidste overfald på Nørreport (læs HER), hvor jeg var oppe at slås med to fyre ved højlys dag, og ingen hjalp mig overhovedet.

Jeg tænker meget over, hvad der er sket. Fx at jeg skulle have reageret anderledes. At jeg skulle have klappet ham en, og f**k alle mine ting. Jeg var i en nederen situation med alle mine sager, men jeg nåede knap at reagere, da jeg var i chok, kom disse fantastiske mennesker og hjalp mig med det samme.

Folk der tør at være sig selv og accepterer andre mennesker som de er, er mennesker der har et hjerte af guld! Mennesker som ham burde få hjælp. Der findes ingen svage mennesker, men mennesker der er på vildsporet gennem livet.

10968915_10153083860087174_923384885_o

Foto: Morten Lundshof

Nok om det triste! Kan I alle sammen have en fantastisk lille juleaften! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Hjælp, julestress! // I love 'Chun Bo' restaurant!