SY LEE: Mit første flæsk og "dansk" jul derhjemme! 

SY LEE: Jeg var vist et vildt barn eller?! Mit børneværelse! 

Omg honeybees! Jeg fatter ikke, at det bliver 2016 rundt om hjørnet! Året er seriøst fløjet afsted! Der er sket så meget i på 1 år, og jeg kan knap sluge alt, der er sket i mit liv især på det seneste. Lige pt. befinder jeg på Fyn i Vollsmose hos mine forældre for at fejre nytår herover. Jeg fejrede nemlig også jul her, og i år vil jeg brugte min nytårsaften med familien til at starte med, og derefter alle mine dejlige barndomsvenner igennem 18-20 år. Det kan ikke blive blive bedre! Jeg har sovet på mit gamle børneværelse siden jul, og jeg har ikke haft tid til at slappe herover, da der er konstant noget at lave. MEN jeg har rodet lidt i mine gamle sager i dag for at smide en masse crap ud, og jeg har fundet de mærkeligste og sjoveste ting, som jeg har ejet! Jeg kan ikke huske mange af tingene, men de er åbenbart mine sager, siden de er på mit børneværelse haha… Men se hvad jeg har fundet frem! Disse hatte er fra forskellige nytår og fra dengang jeg har arbejdet på diskoteker i mine unge dage hehe… Er de ikke sjove?! Jeg må have været vildt dengang, siden jeg har ejet disse sjove sager, og der er meget mere, men her er nogle få, som I kan få et indblik, hvad jeg har haha… Crazy!

(Indlægget fortsætter)

Foto: Snapchat – brugernavn: SyLeeStarlight

Jeg har fundet en masse gamle fødselsdagskort, og jeg gemmer altid personlige sager, og det er nok derfor, at der er en masse sager på mit gamle værelse hehe.. Det var sjovt at læse de gamle kort igen! Disse to kort er fx fra mine ældste barndomsvenner, som stadig er i mit liv i dag. De dejligste venner, som man kan ønske sig!

Jeg har altid joket med, hvis jeg skulle have et dansk navn, ville jeg hedde Ole Lee. HAHA. Jeg tænkte, at det var sjovt, og det lød meget som en kendt person haha…

(Indlægget fortsætter)

Omg alle mine gamle masker fra mine diskoteksjob som teenager hehe.. De gav mig også en slik g-streng, som jeg aldrig fik spist! Føj haha.. Omg se alle mine gamle mobiler! Jeg var sgu da en Samsung og Nokia tilhænger, før iPhone kom til verdenen. Kan I huske dengang, man elskede sine Nokia 3310 eller 2210 og man havde Sonofon?! Jeg føler mig GAMMEL NU! HAHA…

(Indlægget fortsætter)

Jeg måtte have været skør som teenager! Solarium til ansigtet! Er du syg?!Jeg undgår sol i dag. Jeg soler ALDRIG mit fjæs, når jeg er på ferie! Masser af solcreme og solbriller på og endda håndklæde over ansigtet. Alt for at undgå ældningstegn, pigmentfejl eller rynker haha… Jeg soler KUN kroppen. Gudskelov jeg er brun fra naturens side hehe.. Det værste og skøreste køb dengang! Alle disse junk skal kyles ud! Jeg vil nemlig rydde mit gamle børneværelse, selvom jeg ikke bor her længere, da mine forældre kan bruge det som gæsteværelse. Jeg gemmer kun de personlige ting :)

(Indlægget fortsætter)
  

Mit gamle børneværelse bliver så nydeligt som gæsteværelse! Hold kæft jeg havde en masse crap. Jeg føler nu, at jeg har været et vildt barn dengang haha… Jeg vil rydde det sidste op! Vi skal også have styr på nytårsoutfit til i aften! Stress!


 Kan I have en skøn dag alle sammen og på forhånd GODT NYTÅR <3 Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Mit første flæsk og "dansk" jul derhjemme!