SY LEE: Grand Final! I did it! | Mister Universal Ambassador Denmark & Europe 2015

SY LEE: Jeg er i paradise! Sådan ser paradiset ud! | Advarsel! Frække billeder!

Der er vist nogen, der har det alt for godt for tiden og svæver på lyserøde skyer og samtidig har gjort sig stort bemærket i modelbranchen i asien og fået agent på! Findes paradise egentligt?!!! Hvis det gør, så må det være det her!

“Jeg ved ikke, hvordan I definerer et paradise, men jeg er bogstaveligt i paradise for tiden i asien! Jeg er omringet af hunks hver eneste dag, og de elsker mig meget herover! Selvom vi er på arbejde herover, så finder vi altid tid til masser af kærlighed og hyggestunder. Sol, pool, cocktails, modelarbejde og masser af disse mennesker! Jeg kunne leve i dette paradise for altid, eller skal vi kalde det et harlem for mit vedkommende! Haha. Drengene siger, at jeg minder meget om Kim Kardashian i mandeudgave. De mener, at den måde jeg er på. Det er sgu ikke første gang, at jeg hører det her! I don’t see it! Jeg er bare mig! Omg, Danmark vi ses snart til december! Jeg har store nyheder til Jer, som I kan følge med i det nye Se & Hør blad i næste uge!”  (Ps. Advarsel! Der er frække billeder i indlægget!):

Mig og mine to yndlingsfyre! (Snapchat: SyLeeStarlight)


Jeg er i midten i de hvide Aussiebum haha… Jeg tror, at pigerne vil misunde det her! HAHA… (Snapchat: SyLeeStarlight)

Behind the scenes til et af mine modelarbejde.

  

De kan slet ikke lade mig være! HAHA… Jeg svæver for tiden! Han er dejlig!
  
  

Jeg ønsker Jer en dejlig dag i Danmark!

Ses senere igen på bloggen! <3 Xx 

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Grand Final! I did it! | Mister Universal Ambassador Denmark & Europe 2015