SY LEE: Er denne frisure egentlig mig?! Skal jeg have det endnu kortere på lørdag?! 

SY LEE: ‘Get Ready With Goodiebox’ – GOODIEBOX

Hey honeybees, tjek det her ud! Her til aften vil jeg lige fortælle Jer om min fantastiske Goodiebox for sidste mdr. Jeg har brugt de fleste produkter. Undtagen ting som neglelak, øjenskygge osv. har jeg foræret videre og beder om et feedback på dem, men ellers bruger jeg de fleste ting i boksen hver måned. Mangler du inspirationer til en god julegaveide, så tjek det her ud. I skal tjekke den her boks ud, for jeg kan varmt anbefale den, og jeg sikker på boksen for næste måned bliver endnu mere lækker! Den næste boks for december måned viser jeg her om nogle dage!

Jeg har desværre ikke kunnet blogge så meget, som jeg har villet, da der sker mange spændende ting i mit liv nu, så jeg vil kun blogge, når jeg har tid og lyst. Jeg har som sagt så meget om ørerne for tiden, plus jeg skal passe mit fitness-firma “FitnessGoal“. Jeg har fast firma-træning nu for virksomheder og egne klienter. Tilbage til min Goodiebox! :)

I ved jo, at jeg er afhængig af skønhedsprodukter, og jeg elsker at bruge en masse, og den månedlige Goodiebox for november har de navngivet den ‘Get Ready with Goodiebox’. Tjek lige indholdet ud honeybees!

DSC04677

DSC04676

Foto: Sy Lee – GoodieBox – November – ‘Get Ready with Goodiebox’  (Instagram @SyLeeStarlight)

GoodieBox.dk er et månedligt abonnement, hvor du modtager en goodiebox hjem til din dør hver måned med nøje udvalgte skønhedsprodukter!

Ingen binding, og du kan altid opsige. 

159 kr. pr. måned + fragt/håndtering, og man modtager ALTID produkter for flere hundreder kroner! En smart måde at få dyre skønhedsprodukter til en LAV pris og ovenikøbet afprøve nye lækre skønhedsmærker. Det elsker jeg! Man får kendskab til nye samt de lækre kendte produkter.

Denne Goodiebox inderholder følgende:

  • Youth Lab, CC Compete Cream Spf 30, vejl. udsalgspris 219,95 kr.

Denne color correcting cream er god, da det er en multifunktionel creme, der giver huden ensartet dækning og tilpasser ens hudfarve samt den har solfaktor 30. Den er er nem at have med at gøre og dens dækkeevne er god.

  • Lernberger & Stafsing Dryclean, vejl. udsalgspris 99,95 kr.

Denne tørshampoo giver utrolig meget volumen og den får ens hår til at se frisk ud! I love it! Plus den som jeg har modtaget er for hårfarven brun. Tørshampooen har farven brun! Det foretrækker jeg frem for hvid tørshampoo, da jeg har sort hår, så det efterlader ingen spor af tørshampoo i håret, hvis man ikke fordeler den godt.

  • Marsk, Mineral Eyeshadow, vejl. udsalgspris 149,95 kr.

Sølvfarvet øjenskygge passer perfekt her til jul og nytår. En virkelig smuk øjeskygge, som passer til festlige anledninger. Jeg er sikker på enhver pige vil elske den her!

  • DM Skincare, Pure 24 Gold Shimmer Body Soufflé, vejl. udsalgspris 229,95 kr.

En fugtgivende bodylotion med body shimmer. GULD shimmer! Så smuk på ens hud. Jeg elsker den! Den er perfekt til fester eller fotoshoots. Den kan jeg varmt anbefale til alle!

  • Mesauda Milano shine Flex, vejl. udsalgspris 49,95 kr.

En smuk negleak i en mørklilla.Jeg er helt vild med farven. Jeg bruger ikke neglelak, da jeg er en fyr, men ud fra farven kan jeg sige den er FLOT!

  • Rapunzel of Sweden, Super Elastik, vejl. udsalgspris 19,95 kr.

Disse elastikker fra Rapunzel of Sweden er virkelig gode i topkvalitet.

  • Tic Tac, frsh Mint, vejl. udsalgspris 7,95 kr.

Dejligt med mint til ens tasker! God ånde er et must, så husk altid mints i tasken :)

Jeg håber, at I kan lide indlægget. Det var min lækre Goodiebox for november måned. Jeg glæder mig til at afprøve tingene i mine makeup tutorials på min YouTube kanal.

Kan I have en dejlig aften! <3

Jeg ønsker Jer en dejlig aften alle sammen!

Ses senere igen på bloggen! <3 Xx 

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

Mit snapchat: SyLeeStarlight 

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Er denne frisure egentlig mig?! Skal jeg have det endnu kortere på lørdag?!