SY LEE: OMG! Jeg hitter som model i asien! Her er de første billeder!

SY LEE: My off season! Ædegilde konstant! Stop, jeg bliver fed! 

Omg honeybees! Jeg vil lige fortælle Jer, hvad jeg har foretaget mig på det seneste. Først og fremmest håber jeg, at I nyder juletiden. Tænk, at det snart er jul rundt om hjørnet! Tiden flyver! Kan I huske, at jeg har skrevet, at jeg slet ikke kan fornemme julestemningen, siden jeg er kommet hjem fra asien. Jeg har prøvet at komme i julestemning ved at spise en masse julemad haha…

Jeg er mad glad, og jeg elsker at prøve nye retter. Der er meget ved jul, som jeg ikke ved endnu, da jeg ikke rigtigt har holdt jul før på egen hånd hos familien, men jeg har prøvet at indføre traditionen i familien de sidste to år. Det er skønt, at vi samles og vi prøver at holde en dansk juleaften! Jeg elsker alt ved julen nemlig. På det seneste har jeg haft så travlt, at jeg ser mine venner over frokost eller middag, så man kan sige, at jeg har SPIST AMOK næsten hver dag! Det er crazy!

Først med min allerbedsteven, Rune Borup (fra Fristet), hvor vi fik julebuffet! Yummy! Derefter med min veninde Patricia Louise (fra For Lækker til Love) med julemad igen, derefter med min barndomsveninde Uyen, dernæst Nicklas Starcke, Stefanie og Marco, hvor vi fik dim sum og running sushi, og ikke nok med det, så var jeg i Roskilde med min kammerat Simon for at spise på ‘Bones’ haha.. Og i weekenden i lørdags var jeg til fødselsdagsfest, hvor der blev serveret julemad IGEN! PLUS søndag holdt jeg julefrokost hjem hos mig for min bedsteven Rune og jeg! Seriøst, det har været en ædegilde næsten hver dag! Crazy! Jeg må stoppe, ellers bliver jeg ÜBER FED! Her er nogle få billeder fra alle mine ældegilder haha…Der blev serveret lækre cocktails (virgins) til fødselsdagsfesten! Så lækre! Fejring af min veninde Joanna B’day! Mig og drengene:


  
  Simon og jeg hygger amok i Roskilde:
Min allerbedste ven Rune og jeg:

Min ven Nicklas Starcke og jeg: 
Noget af mit juleindkøb til min julefrokost:  

Min allerførste hjemmelavet retten ‘Stjerneskud’:  

Der er flere billeder, men I kan nok se, at jeg har spist amok på det seneste haha… Gudskelov at jeg træner meget! Jeg tænker her til jul, så nyder jeg ALT og derefter er det slut med ædegilde! Hehe.. Ps. Jeg har julestress for tiden, da jeg mangler de sidste julegaver, og dem skal jeg ordne i morgen, før jeg vender snuden mod Fyn og Jylland. :) Jeg håber, at jeg når alle gaverne i morgen! Typisk mig last minute!

Kan I have en skøn dag alle sammen! Xx

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

(Snapchat: SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: OMG! Jeg hitter som model i asien! Her er de første billeder!