SY LEE: Mit hjerte bløder... Pray for France...

SY LEE: Update 1! Mr. Universal Ambassador 2015 i Indonesien! 

Omg honeybees, det er på tide, at I får en opdatering om, hvad der er sket med mig her i udlandet! Først og fremmest så håber jeg, at I har det skønt hjemme i DK! Sorry for jeg ikke har opdateret noget som helst, MEN mine dage er utrolig lange, og jeg er på hver eneste dag! Ligeså snart jeg får en pause, slapper jeg af ved poolen eller tager jeg en lur! Jeg drukner i projekter/arbejde her i Indonesien for tiden og det er dejligt!

Jeg befinder mig stadig i udlandet, og jeg har det rigtig godt! Det er lige før, at jeg slet ikke vil hjem til DK! Jeg kommer til at bryde sammen, når mit lange eventyr slutter! Jeg må se det som en slags ny begyndelse på min nye karriere og ikke tænke på den triste del – nemlig at forlade alle disse fantastiske mennesker, som jeg har mødt på min vej! Jeg møder nye, talentfulde og skønne mennesker hver dag i den her branche, og alt går sååå stærkt, at jeg knap når at følge med!

Hvis du undrer dig over, hvad jeg laver lige NU, så befinder jeg mig i Indonesien og er med i en internationale skønhedskonkurrence for mænd. Hvis du kender til Mister World, Mister Manhunt International etc. så er det nogenlunde det samme, hvor alle repræsentanter fra hvert lande kæmper om den prestigefyldte titel – i dette tilfælde er det nemlig ‘Mister Universal Ambassador 2015’! Standarden er høj og jeg er oppe imod flotte mænd som Mister Puerto Rico 2015, Mister Panama 2015, Mister India 2015 etc. Mænd der er blevet kåret som den flotteste i deres hjemland. Jeg føler, at jeg har en god chance for at føre DK til tops, men man ved aldrig ved de kigger efter, for denne skønhedskonkurrence handler ikke kun om at se godt ud som de andre konkurrencer, MEN at kunne tale og være et godt forbillede og være en god ambassadør for Universal Ambassador. Jeg skal nok gøre alt for at vinde!

Der er sket så meget, siden jeg ankom til Indonesien, og jeg har allerede fået venner for livet fra rundt omkring i verden! Mit team her i udlandet er fantastisk! De er så søde, MEN de kan også være hårde, da jeg bliver vækket hver eneste dag enten kl. 05 eller 06 om morgen og mine dage er såå lange!

Hvad jeg præcist laver herover, er svært at forklare, for det varierer fra dag til dag. Der er et stramt skema hver dag, og jeg bliver fotograferet konstant, og vi har presse på i løbet af dagen, og jeg er model for forskellige mærker her i udlandet, og derudover tager de mig ud til konferencemøder, hvor jeg holder tale foran guvernører herover og holder tale på engelsk på universiteter. Derudover skal kroppen plejes, så der skal trænes hårdt igennem, og jeg kan fortælle Jer, at det er mega hårdt! Det lyder som et nemt job, men det er det slet ikke, for der er konstant noget at lave samt al den ventetid der kan forekomme plus det er sååå varmt herover!!!!!!!! Puhaaaa den hede!!!!! Jeg kan slet ikke fungere uden air condition og min vifte!!!!! Jeg har hørt, at der er koldt i DK, MEN herover er det overdrevet varmt.

Her ser I mig på ankomsten dagen, hvor jeg bliver præsenteret for de forskellige mærker, som jeg skal arbejde for. Se vores smykke sash! Da jeg så mit skærf, var jeg ved at bryde sammen. Det hele er sååå surrealistisk!!! Mig oppe imod så mange lande! 34 lande!


Så tjekker jeg ind med Mister Indonesia 2015. Han er så pæn! Jeg er så glad for at have mødt ham. Han er så varm og sød! 

Så er jeg stylet og klar til mit photoshoot! Jeg blogger om fotoshoot om lidt! Der er så varmt herover, og der er knap tid til at hygge herover, MEN ligeså snart jeg får mulighed for at slappe af, ser man mig ved poolen og hviler hehe…

Jeg glæder mig til at opdatere Jer om alt herfra! Jeg kan fortælle Jer, at skønhedskonkurrencen er hård og jeg er oppe i mod nogle stærke kandidater! Mine favoritter og stærke konkurrenter er indtil videre Mister Panama 2015 og Mister Cambodia 2015. Hold kæft de er flotte og har en fed udstråling ellers er de andre også mega flotte! Alle sammen! Wow! Wish me luck! Hep hep hep på Danmark! Altså mig! Jeg skal jo føre det røde og hvide flag til tops!!!! <3

IMG_2312.JPG

HUSK altid at lave det, som gør dig lykkelig, for du har kun et liv!

Jeg ønsker Jer en dejlig dag i Danmark!

Ses senere igen på bloggen! <3 Xx 

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Mit hjerte bløder... Pray for France...