SY LEE: Nu er jeg bogstaveligt KORTHÅRET! Se her! 

SY LEE: ‘Mr. Universal Ambassador Denmark’ (Pressemeddelelse) 


Omg honeybees! Så er det officielt annonceret! Jeg repræsenterer vores yndige land lige nu i en af verdens største internationale skønhedskonkurrence for mænd ‘Universal Ambassador‘, så jeg er officielt ‘Mr. Universal Ambaassador Denmark 2015‘.

Jeg befinder mig lige NU i Indonesien, og jeg har mødt alle de andre kandidater! Vi er 34 lande i alt! En af os vil vinde den prestigefyldte titel ‘Mr. Universal Ambassador 2015’!!!

Det er dag 1 og jeg ankom i går nat. Jeg er så træt venner! En bøvlet flyvetur med forsinkelser, så jeg ankom lidt forsinket end jeg skulle, MEN jeg er her og jeg er så spændt! I dag står den på møde og fotoshoots og tons af interviews med den udlandske presse.

“Kendis-træner og celebrityblogger Sy Lee har brugt sine optrædener i »Fristet« og »Divaer i Junglen« til at skabe sit eget brand. I dag har han omsat realitykarrieren til et personligt »brand«, og dermed er han en af ganske få tidligere realitystjerner i Danmark, som det er lykkedes at bygge videre på et overstået forløb i denne specielle afdeling af TV-branchen. (Berlingske/BT)

 Tv-personligheden har bevidst undgået skærmen i længere tid, hvilket har betydet et farvel til reality. Udover at blive færdiguddannet som landskabsarkitekt, er han i dag en stor kendis-træner og en populær celebrityblogger.

 Man kender ham som TV-personlighed og kendis-træner, men karrieren har taget en uventet drejning for Sy Lee, der repræsenterer Danmark i en af de største internationale skønhedskonkurrencer for mænd ‘Universal Ambassador’ og kæmper om den prestigefyldte titel mod 34 lande. Håndplukket af selve formanden for organisationen.”

Ønsk mig held og lykke! Jeg vil gøre alt for at bringe Danmark til tops! <3 jeg blogger meget mere om selve skønhedskonkurrencen!!!

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight & Snapchat: SyLeeStarlight) 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Nu er jeg bogstaveligt KORTHÅRET! Se her!