SY LEE: Jeg græder af glæde!

SY LEE: emerginC – My skincare products | Beautiful skin, Beauty pageant

DSC01493DSC01492Hey honeybees, jeg vil lige dele med Jer mine hudplejeprodukter, der får min hud til at være så sund og flot. Det er yderst vigtigt for mig at have smuk hud under skønhedskonkurrencen, så jeg plejer mig altid med det bedste af det bedste på markedet. Jeg har blogget om mine emerginC hudplejeprodukter førhen HER, men jeg har udskiftet nogle få ting ud, da ens hudtype skifter engang imellem. Jeg elsker dette amerikanske hudplejemærke fra emerginC, da ALT er baseret på naturlige ingredienser og de giver mig al den næring og pleje og RESULTATER til min hud. Jeg er så glad for dette mærke, at jeg kan kun varmt anbefale dem.

Jeg renser min hud hver morgen, ligeså snart jeg står op, og inden jeg går i seng. Først scrub og derefter toner. Når min hud er helt ren, påfører jeg min serum og dernæst min dag- og natcreme (som er 2 i 1) samt min øjencreme. Jeg peeler også mit ansigt 1 gang om ugen med dette produkt: emerginC Triple Threat Peel. Nemt og hurtigt! Dette gør jeg med de følgende produkter:

1. emerginC Micro Scrub, 125 ml, 349,00 kr fås HER

Jeg elsker dette ansigtsscrub, da den fjerner alt skidt. Jeg har tendens til at have fedtet hud, så jeg elsker at bruge scrub. Den er fantastisk! Jeg føler mig så ren efter brug! Efterlader min hud silkeblød.

2. emerginC Deglazing Toner, 240 ml, 299,00 kr. fås HER

Jeg har udskiftet min toner fra toner med fersken til denne her, som er decideret til fedtet hud. Den fjerner alt snavs effektivt og efterlader ens hud med en kølende effekt. En meget effektiv toner.

3. emerginC Vitamin C 20% serum, 30 ml, 649 kr. fås HER

Jeg kan ikke undvære min serum, som jeg har blogget meget om førhen. Den minimerer ujævnheder og ældningstegn og den giver alt den næring, som min hud har brug for.

4. emerginC Complexion Control, 50 ML, 499 kr. fås HER

Denne hudcreme er fantastisk for mig, da den fungerer som dag- og natcreme. Den er til uren/fedtet hud, men den adskiller sig fra andre creme mod fedttet hud, da den giver utrolig meget fugt! Den er fantastisk som underlagscreme før makeup. Derudover den er hurtig absorberende og den minimerer urenheder.

5. emerginC EyeLight Serum, 10 ml, 499,00 kr. fås HER

Jeg har udskiftet min øjen med denne her øjenserum. Den virker fantastisk, og jeg føler mine øjne ser friskere ud og den er så nem at påføre. Jeg elsker at bruge effektive produkter, der ikke tager lang tid at påføre, da jeg altid har en travl hverdag. Jeg elsker alle produkterne og jeg kan garantere Jer, at de virker og de er alle pengene værd!

Jeg håber, at I kan lide indlægget. Jeg kan lave en video snart til min “YouTube kanal: Sy Lee (Official)” – jeg skal nok smide den op her, hvor jeg gennemgår min hudrutine på badeværelset, inden jeg påfører min hverdagsmakeup, hvis I vil have det.

Indtil da pas godt på Jer selv, og vi ses på bloggen senere igen! Jeg er som sagt stadig i udlandet!

Jeg ønsker Jer en dejlig dag i Danmark!

Ses senere igen på bloggen! <3 Xx 

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

BLOGLOVIN’ INSTAGRAM FACEBOOK

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg græder af glæde!