SY LEE: I love Pump! BIG ADDICTION!

VIDEO: Oktober HAUL Video! 

Hey honeybees! Jeg har lavet en ny HAUL video til Jer her til aften. Jeg håber, at I kan lide den! Jeg har tidligere blogget om alle tingene HER – men her i videoen forklarer jeg alle mine lækre sager! JEG GIK LIGE AMOK! Husk at ABONNERE min YouTube kanal: Sy lee (Official) for at se alle mine nyeste videoer som Makeup Tutorial, Vlogs, Makeovers etc.

Det var lige min dejlige pakke, som er kommet ind ad døren. I kan se mit tidligere blog indlæg om alle disset ting HER. Jeg gik lige amok forleden dag! Hehe… Jeg vil lige vise Jer pakken, så I kan se, hvad jeg bruger i ny og næ. Alle produkterne kan varmt anbefales, og de kan købes hos BilligVoks.dk, hvor man kan SPARE en masse penge.

Kan I have en dejlig aften! <3

Ses senere på bloggen!

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: I love Pump! BIG ADDICTION!