SY LEE: Jeg føler kun svigt og skuffelse...

SY LEE: Til den røde løber i aften! Min yndlings highlighter!

Omg er den ikke bare gudesmuk?! I aften skal jeg til en af DK’s største gallapremiere og det bliver på filmen James Bond Spectre! Den her smukke highlighter skal på! Jeg har jakkesæt på og meget simpelt hår :) Jeg viser billeder senere. Men tilbage til den her smukke ‘Bellápierre Mineral Bronzer – Peony’ – jeg har aldrig haft en highlighter så smuk! Tjek den ud HER.

Lee. Mr. Lee må gøre sig klar! Filmen har fået gallapremiere forleden i USA og har fået så gode anmeldelelser. Jeg glæder mig til at se de andre kendte, hvad de har taget på til i aften! :)

IMG_1957

Jeg ønsker Jer en dejlig aften!

Ses igen på bloggen i morgen! <3 Xx 

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg føler kun svigt og skuffelse...