SY LEE: Bag om dagens fotoshoot | Laumann | Miinto 

SY LEE: Gæt hvad jeg laver! Jeg har knap tid til mig selv!

Omg honeybees! Jeg vil lige fortælle Jer, hvad jeg render rundt og laver! Jeg drukner simpelthen i så mange opgaver for tiden. Jeg har skåret ned for klienter (bare rolig jeg starter et hold igen i december!), og jeg laver nu fast firma-træning med mit fitness-firma ‘Fitness Goal‘, og derudover foretager alt det spændende ved siden af, som handler om at være på. I kan tro, at jeg er på farten. Fx. I går jeg skulle ses med mine veninder, tog jeg derhen til et fint spisested med arbejdstøj på! Haha. Jeg må se folk, inden jeg rejser, så jeg prøver at nå ALT!

Jeg fjoller lige nu med Se og Hørs udstyr haha… Jeg må ikke afsløre så meget, men den står på interviews, skudt billeder samt TV. I kan godt glæde Jer. Se og Hør vil offentliggøre alt MEGET SNART! Så følg deres facebook-side: HER!


Foto: SnapChat – navnet er SyLeeStarlight

Følg min dag på snapchat og instagram hvis det er. Navnet er SyLeeStarlight på begge steder.

Ps. Jeg skal også lege med nogle vokaler senere i dag! Okay jeg siger ikke mere! Hehe…

Jeg ønsker Jer en dejlig dag! Xx

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Bag om dagens fotoshoot | Laumann | Miinto