SY LEE: Knæk Cancer Lysceremoni | Støt 

SY LEE: Date fyre med skæg?! Go or no-go?! 


Omg honeybees, hvad sker der for, så mange fyre render rundt og får skæg og ligner hulemænd eller rettere sagt Viking?! De har ikke bare lidt skæg, MEN et kæmpe skæg, så de ligner en fra vikingetiden!

Vil du date en fyr med skæg?! Altså skægget som på billedet! Det er ret populært nu hos fyrene, MEN en trend, der er gået galt i byen eller? En af mine arbejdspladser render der mange muskeløse fyre med skæg som dette! Jeg føler, at jeg går blandt vikinger på arbejdet. Deres skæg er så stort, at jeg kun lægger mærke til det og ikke deres ansigter, og det er en skam, synes jeg. Man ser ikke rigtigt deres ansigter, fordi skægget dækker det hele!

En pige ved navn Eva har foretaget en undersøgelse og hun siger, at man ikke skal date en mand med skæg!

Her kommer det: Mænd med skæg har en øget tilbøjelighed til at slås, være deres partner utro og til at stjæle..

47 procent af mændene, der har skæg, og som har svaret på undersøgelsen, tilkendegiver, at de har været en fast partner utro. For mændene, der ikke har skæg, er andelen 20 procent.

45 procent af mænd med skæg svarer i undersøgelsen, at de ligefrem har nydt at være oppe og slås med de bare næver – dertil kommer, at 40 procent af dem svarer, at de har prøvet at stjæle.
For de glatbarberede var svarene henholdsvis 29 og 17 procent til sammenligning. (tekst: fra Dagens.dk)

Godt være at Evas undersøgelse siger det der, MEN MÆND UDEN SKÆG ER OGSÅ VILDE og er nogle værre BANDITTER!

Den bedste grund er, at man ikke skal date en med skæg, at det er FULDT MED BAKTERIER! Det gør ondt, når I skal kysse og det vil kradse din hud og vupti du får bakterier samt det er altså usexet, for man ser “beskidt” ud. Er det groft sagt? Det kan være pænt til nogen, MEN at alle ligefrem får det og ligner hulemænd, er det ikke specielt længere, og det ser altså ikke så tiltrækkende ud.

I aner ikke hvor meget bakterie, der lever i deres skæg, selvom de vasker det, for håret tiltrækker støv og ikke mindst de madkrummer etc. Jeg får det så skidt ved tanken.

Hvis jeg var en pige, så foretrækker jeg sgu en uden skæg! Skæg er ikke sexet, når det er så stort i det omfang som a la det på billedet. Skægstubbe er ret sexet, men så går den ikke længere. Hvad synes I?! Mænd med skæg, som vi ser der runder rundt med for tiden som Vikinger, er det go or no-go?! NO-GO HOS MIG!

Jeg ønsker Jer en dejlig aften!

Ses igen på bloggen i morgen! <3 Xx 

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Knæk Cancer Lysceremoni | Støt