SY LEE: Pryder jeg din væg?! Det er oktober måned! Tiden flyver! 

SY LEE: 7 dage siden! Jeg kan ikke genkende mig selv! | Bikini Island Afterparty

Omg honeybees, det er fredag aften og jeg har tøj og mine kufferter over det hele! Jeg pakker og pakker! Det tager tid for mig, for jeg vil ikke mangle noget og jeg er som min mor, der ompakker igen og igen! Haha… Jeg er så småt ved at forberede min rejse! Weeeh!

Snart er det en ny karrriere og ny titel på mit CV og nye døre åbner sig. Jeg skal være i udlandet i noget tid. Jeg skal nok afsløre ALT ligeså snart jeg må :)

Jeg faldt lige over billederne fra i sidste fredag! I dag er jo fredag og sidste fredag var den sidste dag, hvor jeg har haft mit gamle look med langt og lyst hår og masser af hightlights i fjæset! Masser af makeup! Jeg gik all in, for jeg vidste, at jeg skulle klippe ALT af og farve håret til sort og droppe MAKEUP! Alt kun pga. det som jeg skal lave i udlandet. Et krav som at droppe det femi look. Er det ikke vildt? Præcist 7 dage siden så jeg sådan ud til Bikini Island TV3 Finalefest! Her ser I mig med min skønne ven, Danni Sigen. Altid så sjovt med ham! I aften står den ikke på dansegulvet, MEN afslapning og pakning. Så hyggeligt!

 

Jeg ønsker Jer alle sammen en dejlig aften!

Til mine festaber venner, pas på hinanden i byen!  <3 Xx

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight og SnapChat: SyLeeStarlight)  

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Pryder jeg din væg?! Det er oktober måned! Tiden flyver!