SY LEE: My fav song this month! 24/7 repeat! HOT!

VIDEO: Skal du se med i aften kl.20.00? #NinjaWarriorDK

ninja14

Honeybees, så er det i aften kl.20.00 på Kanal 5, hvor I kan se mig i underholdningsprogrammet ‘Danmarks Ninja Warrior’. Tilbage i juni måned fortalte jeg Jer HER om mine tv-optagelser og selve castingen osv. Tusindvis af deltagere skulle igennem en casting landet rundt for at komme igennem nøglehullet for at blive de endelige 30 deltagere pr. hold, der fik chancen for at afprøve verdens vildeste forhindringsbane, som var kommet til DK! Det var once in a lifetime opportunity, så da Se & Hør ringede tilbage i juni måned og ville følge mig til castingen (de syntes, at jeg var oplagt), tænkte jeg, at det her kunne kun komme til at blive en oplevelse for livet, så jeg tog chancen! I tv-programmet kommer I til at opleve en masse seje deltagere som unge og ældre, trænere, atleter, sportudøvere, og et par kendinge bl.a. fra Vild Med Dans, Reality, Sportsverden, som I vil opleve på skærmen.

Jeg tænker tilbage nu og kan kun smile og være stolt. Jeg havde ALDRIG troet, at en som mig ville gå gennem nøglehullet. Jeg har ALDRIG været god til sport og jeg har altid været den tynde og splejset lille dreng, der er blevet mobbet gennem barndommen, så jeg har altid set mig selv ikke så stærk på fysiske udfordringer – MENTALT er jeg stærk, da jeg har været igennem et helvede. Jeg takkede også ja og tog til casting for at vise mine forældre, at deres søn er faktisk sejere end hvad de tror.

Bare at vi kom gennem nøglehullet, var en stor bedrift i sig selv. Det var en lang castingsrunde, som jeg kan huske, og det øsede amoook den dag, så ALT var svært. Se TEASEREN for i afsnittet i aften HER:

 

ninja13

 

ninja4 ninja6 ninja7 ninja8 ninja10

Husk at se med i aften kl. 20.00 på Kanal 5.

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fange mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My fav song this month! 24/7 repeat! HOT!