SY LEE: Get the look here! #OOTD

SY LEE: ‘TONI&GUY’ – Casual Serie

DSC01199

Honeybees, I ved jo, at jeg bruger mange forskellige mærker til mit hår, og et af mine faste yndlingsmærker, som altid står på badeværelset er TONI&GUY. Jeg har tidligere blogget om flere af forskellige TONI&GUY serier HER og HER, men nu vil jeg afprøve deres serie ‘Casual’, som fremgår på ovenstående billede, hvor jeg har anskaffet mig følgende produkter:

SEA SALT TEXTURISING SPRAY, 200ml

– Saltvandspray der giver et naturligt strand look. Så simpelt og nemt at syle håret med. Jeg sprayer ned i mine spidser: Perfekt til dem med mellemlangt eller langt hår.

FLEXIBLE HOLD HAIRSPRAY, 250ml

– Dette hårspray giver et stærkt hold, der holder dagen lang samt giver et naturligt look til hverdagen. God til hverdagsbrug.

RADIATING TROPICAL ELIXIR, 50ml

– Denne eliksir eller serum vil jeg kalde den, er fantastisk og sørger for anti frizz hår og giver shine og næring til håret. Perfekt til tørt hår.

DRY SHAMPOO, Morning After Refresh, 200ml

– En virkelig god tør shampoo, der opfrisker håret, så det ligner nyvasket hår.

ROUGH TEXTURISER, 200ml

– Et fleksible hårspray, der giver en masse volume og hold, men man kan style og restyle igen uden problem. Det giver et mat look og masser af volumen.

SCULPTING POWDER, MATTIFYING, VOLUME AND TEXTURE, 1g

– Vil man have ekstra volumen helt fra hårroden, er denne hårpudder et mirkalmiddel. Den skaber volumen. Få drys og håret bliver løftet fra hårroden.

FIRM HOLD HAIRSPRAY, fra Glamour serien, 250ml

– Dette hårspray passer til min tidligere hårserie, som jeg har introduceret for Jer i min video HER. Dette hårspray giver et shiny look med masser af hold. Passer til en lang bytur, hvor håret skal holde længe!

Disse produkter forhandles eksklusivt hos Matas, og de er til lave priser. Det er kvalitetshårprodukter, der virker godt! Produkters vejl. udslagspris ligger kun ml. 89.95 kr-129,95 kr. Så billigt for kvalitetsprodukter! Fås hos Matas HER.

DSC01201 DSC01203 DSC01204

DSC01198

I kan læse alt om ALLE TONI&GUY produkterne HER – Hair Meet Wardrobe og ALT kan købes hos Matas HER.

Ses senere på bloggen!

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fange mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Get the look here! #OOTD