VIDEO: Skal du se med i aften kl.20.00? #NinjaWarriorDK

SY LEE: Min højdeskræk bed mig i røven! #NinjaWarriorDK

 

nw_dk_dm013
Omg honeybees, har I set aftens afsnit i ‘DKs Ninja Warrior’ på Kanal 5?! Det var mærkeligt at se sig selv på skærmen efter 4 år! Det her var så ikke reality men et underholdningsprogram, men efter 4 år har jeg stadig ikke vænnet mig til at se mig selv på skærmen – jeg kan faktisk ikke lide det. Lyder mærkeligt, men ens stemme lyder bare så weird i ens egne ører haha…

Det vil jeg fortælle Jer, at jeg i aftens afsnit FALDER I VANDET, fordi jeg er skide BANGE FOR HØJDER!

Banen ser ikke voldsom ud på tv, men i virkeligheden er ALT bare meget større. Fx første forhindringsbane, er afstanden mellem pladerne altså 180 cm og der er vand ned! 180 cm skulle man springe. De ser tætte ud ikke?! MEN det var de ikke!

Og de “gyngende” sten, eller “pikhoveder” som jeg kalder dem, er crazy ustabile og de GYNGER MEGET… Hele forhindringsbanen er voldsom, da det hele er stablet højt op mod himlen. JEG MENER HØJT! De har gjort den HØJERE og større og ALT er løftet så højt op fra jorden. Bare da jeg kom op, kunne jeg mærke, hvor HØJT fra jorden jeg var.

JEG LIDER AF EKSTREM HØJDESKRÆK. 

Kan I huske det 10. afsnit i ‘Divaer i Junglen’ på TV3, hvor jeg ryger ud i en dyst? Der skulle vi svinge hen over Costa Ricas højeste punkter! Vi var oppe på Costa Ricas højeste træ!!!! Jeg skreg og var så bange, at jeg ikke kunne tænke, at min hjerne slog fra og alle de spr. vi to deltagere fik undervejs, hvor vi skulle svinge og besvare og samle flest point, kunne min hjerne ikke svare på – alt slog fra.

Jeg lider stadig af meget ekstrem højdeskræk i dag, og det var den, der bed mig i røven i Ninja Warrior, fordi jeg ikke kunne give slip på gyngen. Jeg håbede på, at jeg kunne overvinde den! Damn it! Det kunne jeg ikke.

Nogen er bange for edderkopper, mens andre er bange for højder. Bare jeg tager elevatoren højt op, bliver jeg nervøs.

Alt i alt har det været en fed oplevelse at komme gennem nøglehullet og få lov til at afprøve verdens vildeste forhindringsbane. Jeg har nydt det, men jeg kunne ikke klare den del af banen med gyngen! Jeg er sikker på, at jeg kunne have klaret resten, fordi der ikke var noget med højder som sådan, men mest med styrken og bære sig selv. Jeg håber, at I har nydt afsnittet! Her er nogle billeder, der viser min angst for højder:

nw_dk_dm010 nw_dk_dm012_2
nw_dk_dm016 nw_dk_dm017

ninja16

Tusind tak til min dejlige veninde, skattemusen, Rikke, fordi hun heppede på mig og blev under optagelserne, som trak flere timer ud! Det var så koldt den dag ved bryggen og så meget VIND. Skat, tusind tak fordi du altid er der for mig, og jeg kan ikke takke dig nok! Du sad flere timer i kulden bare for at se mig på banen! <3

ninja14

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fange mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Skal du se med i aften kl.20.00? #NinjaWarriorDK