SY LEE: Jeg får de sygeste scorereplikker...! Målløs!

SY LEE: Massage er himmelsk hos Kirstine Nygaard!!! 

Omg honeybees, jeg faldt i søvn tilsidst under min massage hos Kirstine Nygaard.dk. Hun er virkelig fantastisk! Jeg nyder hendes massage så meget. Jeg har tidligere blogget om min sidste behandling hos hende HER, hvor jeg har fået bambuss massage. Det kan varmt anbefales! Den her gang fik jeg et remix af lidt hvert, da jeg bad om det. Efter en lang arbejdsdag eller en stresset dag, kan massage løsne dine spændinger op! Det er sundt at få massage i ny og næ! HUSK DET! Selvforkælelse er vigtigt, og samtidig gør du en kæmpe tjeneste for din krop og velvære!

Behandler/terapeaut Kirstine Nygaard, hvor hendes massageklinik ligger meget centralt – tæt på nationalmuseet og Cafe Katz, så det var perfekt! (Rådhusstræde 15, 1466 København K) Seriøst efter min allerførste behandling var jeg solgt! Litterally I was in HEAVEN i en time! I kan tjekke alle hendes behandlinger HER.

Seriøst for 1 måned siden var jeg her og jeg faldt i søvn tilsidst, fordi det var så himmelsk! Nu er jeg her IGEN! Min behandling er præget af fordybelse. Alignment, åndedræt, aroma, reiki samt forskellige massage teknikker. Herunder terapeutisk, thai samt bamboo.

Bestil tid på tlf. 22 856 865 hos Kirstine Nygaard ved Kongens Nytorv. Det er HIMMELSK!

60 minutter full body massage NU ved Kirstine Nygaard (KUN 480kr. nævn mit navn, normalpris 600kr.) DEJLIGT med massage efter arb og træning! 20% rabat på alle behandlinger til mine kære klienter og følgere! 20% rabat på alt i en kort periode. Tjek behandlingerne på: www.KirstineNygaard.dk


  
  

Hun tilbyder så mange forskellige behandlinger, at der er noget til enhver smag og ethvert behov. Detox kur, behandlinger, stram op, alle form for massage etc.

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg får de sygeste scorereplikker...! Målløs!