SY LEE: 11/9 - En dag jeg ALDRIG glemmer!

SY LEE: Jeg smelter… DK reddede os… (Vi var selv flygtninge)

 

OMG honeybees, har I set noget magen til?! Mens Danmark møder nyankomne flygtninge, der er her i landet i håb om et bedre liv, gør de danske politibetjente deres allerbedste at få styr på situationen. Det smelter mit hjerte at se disse billeder går viralt på de sociale medier. Wow, jeg smelter! Se lige barnet og ham! Disse billeder er overstrømmende af kærlighed, overskud og håb. Politibetjenten her forbliver anonymt, selvom en masse kvinder skriger efter ham i følge de sociale medier. MEN det er selve handlingen her, der tiltaler mig  – jeg bliver rørt… Mine tanker går til alle flygtningene, der kæmper hver dag i håb om et bedre liv…

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at mine forældre var selv flygtninge, rettere sagt bådflytninge, hvor de flygtede fra Vietnamkrigen, og de blev reddet af et dansk fragtskibe midt ud i havet. Deres mini og skrøbelige flygtningbåd sejlede helt vejen fra Vietnam og endte ud i ingenting. Her galt det liv og død. En masse vietnamesere omkom på båden, men min far og mor var velsignet, fordi et dansk fragtskibe reddede alle dem på båden, og takket være Danmark, har jeg kunne få det liv, som jeg har i dag. For tiden kan jeg ikke lade være med at blive rørt over at se så mange flygtninge på hovedbanegården, tv, bladene etc. Jeg takker Gud og Danmark hver dag, som har givet mine forældre og jeg et bedre liv… Mine forældre mødte hinanden for første gang i en flygtningelejr i Århus, og her kom jeg så til verdenen.

Jeg håber, at Gud er over alle disse flygtningene… I går var det den 11/9, og i mit forrige indlæg HER, kunne jeg ikke lade være med at skænke alle de pårørende og de omkomne en tanke. Det er en dag, vi ALDRIG skal glemme. En dag, der ændrede verdenen for livet…

Jeg vil bare minde Jer om at tænke over, hvor velsignet vi er i vores land – hver eneste dag skal vi være taknemmelige over, at vi lever og har det godt… Mine tanker går til denne dag og alle de flygtninge, der kæmper om et bedre liv…

Flygtninge - Michael Drost-Hansen(Jeg ejer ikke rettighederne til disse billeder. Foto: Michael Drost-Hansen)

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fange mig på Instagram @SyLeeStarlight)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 11/9 - En dag jeg ALDRIG glemmer!