SY LEE: HJÆLP NU! Akutindsamling #Flygtninge

SY LEE: Jeg får de sygeste scorereplikker…! Målløs!

Honeybees, jeg har udplukket nogle af de scorereplikker, som jeg har modtaget på mine sociale medier på det seneste… Jeg fik en her i dag, og jeg fik seriøst det største grinflip og jeg blev totalt målløs! Jeg kunne ikke stoppe mit grin i lang tid, at jeg gik i panik! Jeg kunne ikke FÅ LUFT! HAHA… En ok pæn fyr og faktisk en sportsstjerne skriver til mig: “Hvor dyr er du at drikke billig”. Jeg kom i tanke om de seneste sjove scorereplikker, som jeg har fået og vil nu vise Jer dem.

_M141389 (2)

Foto: Morten Lundshof

Jeg havde tænkt mig at indsætte en masse beskeder i indlægget, MEN jeg vil ikke udstille nogen! MEN de skal i hvert fald have CREDIT for at være MODIGE. Det kræver nosser at være så offensiv! Medmindre man er lidt loco og har ingen grænser, og dem findes der sgu mange af hehe… Eller er det bare mig, for det altid de lidt psyko, som jeg tiltrækker haha… Her er forskellige citater fra forskellige personer:

“Hej Sy Lee. Må jeg flække dig? Du tænder mig.”

“Hvor dyr er du at drikke billig?”

“Jeg vil gerne rive dig i håret og sætte dig på plads.”

“Hvordan får jeg fingrene i dig. Du kan være min Pocahontas og jeg er din John Smith.”

“Jeg er hetero og gift. Jeg kan godt tænke mig at få besøg en dag, hvis du er interesseret.”

“Må jeg sprøjte flødeskum i ansigtet på dig.”

Jeg får også søde “scorereplikker”. Det skal vi nu ikke glemme! Nu har jeg lige taget dem her, som jeg faldt over lige hurtigt og kopieret. Er de ikke hilarious?! Flødeskum HAHA…. Pocahontas haha… Omg hvem scorer folk ved at sige “flække”?!!!!

Hvor dyr er du at drikke billig?!! WTF!!! Sådan starter vedkommende samtalen!!! Jeg var målløs…… HAHA… Folk har ingen grænser! Jeg troede, at jeg ikke havde grænser, MEN det her!!! Målløs…..

Jeg vil lige understrege, at disse 6 personer her, der har skrevet, mente det seriøst, selvom jeg ønskede at de jokede!

Jeg håber, at I synes også de er sjove! Jeg fik i hvert fald et godt grin!!! I skal så meget se mine mange andre en dag!!! HAHAHA…. Jeg kunne lave så mange indlæg! I skal bare blive ved at være modige, for jeg takker for de søde og sjove beskeder, som jeg modtager :)

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: HJÆLP NU! Akutindsamling #Flygtninge