SY LEE: Massage er himmelsk hos Kirstine Nygaard!!! 

SY LEE: ‘Beauty Icon’ – GOODIEBOX

Honeybees, tjek det her ud! Her til aften vil jeg lige fortælle Jer om min fantastiske Goodiebox for den her mdr., der er kommet i forgårs. Jeg har arbejdet så meget disse dage og har haft lange arbejdsdage med mit fitness-firma “FitnessGoal“, og i dag har været en ekstra lang og dejlig dag! Jeg har arbejet med firma-træning for en stor virksomhed, og derefter egne klienter, så det har været en lang dag. Derefter skulle jeg interviewes af Se og Hør, og jeg nåede det lige og presse det ind i skemaet, da jeg var presset. Min nyeste billedserie bliver snart afsløret på Se og Hør. Jeg glæder mig til at vise Jer dem! Så skulle jeg handle ind og en sød kvinde med sine to kønne døtre mødte jeg på vejen og sagde, at jeg var gudesmuk. Sikke en sød kvinde! Hun gjorde bare min god dag ekstra god hehe… Så jeg forkælede mig selv med hindsnitter! En af mine favoritkager! Tilbage til min Goodiebox! :)

I ved jo, at jeg er afhængig af skønhedsprodukter, og jeg elsker at bruge en masse, og den her gang er min månedlige Goodiebox ankommet og den her gang har de navngivet den ‘Beauty Icons’. Tjek lige indholdet ud honeybees!

DSC01205 DSC01206 DSC01209

Foto: Sy Lee – GoodieBox – September – ‘Beauty Icons’  (Instagram @SyLeeStarlight)

GoodieBox.dk er et månedligt abonnement, hvor du modtager en goodiebox hjem til din dør hver måned med nøje udvalgte skønhedsprodukter!

Ingen binding, og du kan altid opsige. 

119 kr. pr. måned + fragt/håndtering, og man modtager ALTID produkter for flere hundreder kroner! En smart måde at få dyre skønhedsprodukter til en LAV pris og ovenikøbet afprøve nye lækre skønhedsmærker. Det elsker jeg! Man får kendskab til nye samt de lækre kendte produkter.

Denne måneds Goodiebox inderholder følgende:

– Lord & Berry, Crayon Lipstick Ekstra Matte, vejl. udsalgspris 150 kr.

En smuk lipstick! Den giver et mat look og den har virkelig en flot farve!

– Gilda Cosmetic Revitalizing Mask, vejl. udsalgspris 285 kr.

Denne ansigtsmaske er så lækker og den opfrisker ens hud med det samme. Jeg lader den virke 10-15 min. og derefter bliver min hud silkeblød og jeg bliver helt frisk!

– Inca Oil, Pandora oil 100 ml., vejl. udsalgspris 299 kr.

Denne hårolie er ikke fedtende og har anti-frizz kontrol og den dufter så godt! Passer til alle hårtyper. Jeg kan virkelig godt lide den.

– Teez Cosmetics, Easy On The Eyes Eyepencil, vejl. udsalgspris 139 kr.

En klassisk sort eyeliner, der passer til ethvert makeup look. Den er sort, intenst og blød og nemt at arbejde med.

– Goodiebox, Eye Lash Curler, vejl. udsalgspris 49 kr.

Jeg manglede lige så en ny en, så det passer perfekt den var i boksen! Weh! Den er super god og puden er blød og den virker til at være i god kvalitet.


Jeg håber, at I kan lide indlægget. Det var min lækre Goodiebox. Jeg glæder mig til at afprøve tingene i mine makeup tutorials på min YouTube kanal.

Kan I have en dejlig aften! <3

Ses senere på bloggen!

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Massage er himmelsk hos Kirstine Nygaard!!!