SY LEE: My fav song this month! Repeat 24/7!

SY LEE: Where it all started… Vollsmose!

Honeybees! Her er en quick update! Jeg er i min barndomsby, Vollsmose, lige nu og jeg har været her siden i fredag. Der er så meget at se til og jeg nyder hvert sek! Jeg vil lige give Jer en opdatering, for jeg ved, der har været stille på bloggen. Sorry guys!

Fredag bestod af familie hygge med mor og far. Jeg har savnet deres mad såååå meget! Især asiatiske desserter!
Det er så sjældent, at jeg er i Odense. Jeg har mange gode og dårlige minder herfra, så det er altid en overvældende følelse at komme tilbage hertil. Jeg får altid en klump i halsen, når jeg får minder herfra.

Jeg har ikke haft en nem opvækst i Vollsmose, og det var også en af grundene, at jeg skulle have en god grund til at “flygte”, hvilket “Fristet” realityprogram på TV3 har været med til at give mig et ordentligt skub, pga. min personlige udvikling i programmet samt jeg kom ind på mit tilvalg på Københavns Universitet dengang. Det har været en VILD OG LANG rejse må man sige.

Dem der har læst mine tidligere indlæg eller min BIOGRAFI her på bloggen ved mere omkring mig og min barndomsby Vollsmose.

      
Alt i alt har det været nogle skønne dage! Fredag mor og far og masser af god vietnamesisk mad, som jeg har savnet! Om aften var det cafe hygge med min veninde Marlene og drenge fra Odense joinede, og ja vi endte i byen! Cafe Kræz og The Gym natklub der! Damn jeg har festet der så meget way back! Så underligt at være disse to steder IGEN!


Om lørdagen var jeg til min vens afskedsfest i Odense. Han flytter til Norge i 3 år. Trist men hold kæft vi havde det sjovt i går. Elsker mine drenge! De er så sjove og søde! True friends! Marco og Jannis mødte jeg faktisk i KBH, men vi samlede i Odense, da Marco er også fra Vollsmose. En smuk og rørende tale han holdt! Jeg er så stolt af ham! Så trist han forlader mig :( MEN jeg besøger ham!

I dag står den på barnsdomsvenner, hvor jeg skal nå at se en del! Stress! Allerede godt i gang men jeg har også lige hygget med mor og far og tjekke gågaderne ud. Odense er så meget anderledes i dag! Mange minder i de forskellige område. Hele mit liv var her jo, før jeg flyttede til KBH sommer i 2011. Tiden flyver! Vi fik også lige is fra Paradise Is. Min var med frozen skyr haha. Jeg vidste ikke, at de havde det! Fedt!

De har åbnet en “Normal” butik i Odense! Mine forældre forstår nu, hvorfor jeg elsker den butik så meget Haha…

    

Jeg trænede i et nyt fitness center i morges og damn det var nice! Jeg måtte træne i undertøj, hvis jeg ville! Sejt! I USA må man træne i hvad som helst! I love it! Jeg følte, at jeg var i LA igen!


Jeg skal til at spise aftensmad med mine forældre her om ikke så lønge, og så skal jeg allerede ud af døren igen! Jeg mangler at se tre barndomsvenner! Glæder mig! <3

Ses senere på bloggen!

Love fra Jeres Sy Lee <3 

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My fav song this month! Repeat 24/7!