SY LEE: Hvorfor jeg var klædt ud som "brud"

SY LEE: Udnytte kræftramte børn?! Jeg er i CHOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

images

Honeybees, jeg er virkelig dybt ulykkelig eller snarere ked af det… Jeg har fået at vide, at jeg bliver anklaget for at udnytte kræftramte børn, som jo er fint i tråd med alle de andre usandheder Gustav har været så venlig at sprede om mig allerede tilbage for 2 mdr. siden (Se HER og derefter lavet falske påstande igen HER). Hvis jeg skal være helt ærlig, så orker jeg virkelig ikke at bruge mere tid på de her latterlige påstande. Livet er sgu for kort til det her reality-cirkus, som er fyldt med unødvendig drama.

Alt det andet småfnidder har jeg haft svært ved at tage seriøst og bare ladet køre, men det her hverken vil eller kan jeg acceptere på nogen måde. Det er simpelthen at gå langt over grænsen! Sygdommen kræft har været et stort emne i min familie, idet begge mine forældre er blevet ramt af det. Det har naturligvis taget meget hårdt på hele familien, og alle der har haft kræft inde på livet ved præcis, hvad jeg taler om. Det er en skrækkelig sygdom, som både tærer fysisk og psykisk på den ramte såvel som på de pårørende i en sådan grad, som er svær at forstå medmindre man selv har stået i det på den ene eller anden måde. Derfor er jeg målløs over at høre Gustav påstå, at jeg skulle have udnyttet og franarret kræftramte børn for penge.

Jeg har ALDRIG modtaget nogen penge for det her, og det har kræftens bekæmpelse heller ikke! Det var en ide for at støtte en god sag og en god tanke, som aldrig blevet til noget. Ideen var man skal overføre pengene direkte til kræftens bekæmpelse, men som sagt det blev aldrig til noget, så jeg har hverken fået penge eller har noget med organisationen at gøre. Det er en ret grov anklage og decideret løgn – og det ved han også godt.

Som sagt har jeg selv haft sygdommen tæt inde på livet og har derfor stor respekt for Kræftens Bekæmpelse og andre organisationer, der gør alt, hvad de kan for at bekæmpe denne sygdom og gøre livet lidt bedre for dem, som er så uheldige at blive ramt af den.

Det er fuldstændig absurd og jeg fatter simpelthen ikke, at min tidligere “bedste ven” kan synke så lavt og bruge det her til at koge endnu mere suppe på det her latterlige fnidder, som han elsker at skabe mellem os. Skam dig Gustav !!

Jeg vil fortsætte min dag nu. Jeg blev nødt til at kommentere på dette, for sådan en anklage ER BARE IKKE I ORDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvis nogen mener, de har sendt mig penge i forbindelse med det her, så vil jeg meget gerne se en kvittering, for jeg har ALTID taget billeder gratis og lavet videoer AF EGEN FRI VILJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Love fra Jeres Sy Lee <3 

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Hvorfor jeg var klædt ud som "brud"