SY LEE: GIVEAWAY! "Vaseline" forkælelsesgave fra mig til dig!

SY LEE: Hvorfor jeg var klædt ud som “brud”

Oh honeybees, nogle af Jer spørger, hvorfor jeg var klædt som brud til Cph Pride i lørdags (se video+billeder HER). Jeg var en pirat-brud hehe… En pirat der skulle giftes! Jeg har tidligere fortalt Jer på bloggen, at jeg altid har villet slå mig ned og starte min egen familie. Min største drøm er faktisk LIGE NU at have min egen lille familie. MEN tingene går ikke altid efter ens hoved. Siden jeg var teenager, havde jeg altid længtes efter det perfekte bryllup. Jeg har altid været en meget speciel dreng ift. de andre “normale” drenge, men jeg har allerede udtænkt mig mit eget bryllup way back! Jeg ved præcist, hvordan jeg vil have det skal være i det mindste detaljer. Nogen vil kalde mig weird, men jeg elsker bryllupper, og jeg vil virkelig gerne giftes NU. MEN jeg frygter, at jeg aldrig kommer til det. Jeg har jo svært ved at finde den rette, og det har været et turbulent kærlighedsliv gennem mange år. Drømmen om det perfekte bryllup virker uopnåelig. Jeg frygter seriøst, at jeg aldrig bliver gift, men måske er det ok i nutidens DK?! Mange bliver ikke gift i dag, selvom de har børn sammen! Idk, jeg ved i hvert fald bare, at jeg gerne vil have det hvide bryllup, som jeg har drømt om som barn. GUD, please make my wish come true!

Jeg havde ikke lyst til at være en pirat, fordi temaet tiltaler mig ikke, så jeg lavede et twist med inspirationer fra Kylie Jenners hvide, berømte instagram-kjole, og ja med en masse twists fra mig selv hehe… Så jeg valgte at blive gift med mig selv til Cph Pride! HAHA… Det var lige den korte historie bag mit outfit i lørdags :)

(Eget designet shorts af Uhrbak D’Luxe Design, Tyl fra CtiParty.dk, Strømpebånd fra CtiParty.dk, Smykker fra Werring.dk, Gold Metal Tattoos, Barefoot Wine – Solbriller fra Cph Pride)

  

Foto: Kim Damien Eriksen

Foto: Mikael Rieck / Se & Hør

Foto: Mikael Rieck / Se & Hør

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: GIVEAWAY! "Vaseline" forkælelsesgave fra mig til dig!