SY LEE: CPH Pride - min 2. gang. En overvældende dag! (Video+Billeder)

SY LEE: GIVEAWAY! “Vaseline” forkælelsesgave fra mig til dig!

Honeybees, jeg håber, at I har kommet godt ind i den nye uge. De fleste er startet i skole eller på arbejde, og jeg kan fortælle Jer, at jeg er stadig hårdt ramt fra i lørdags hehe… Cph Pride (se min Vlog fra Priden HER!) dræbte min krop og mine fødder haha. Jeg har været ret produktiv i dag, men alligevel er jeg ikke helt på toppen.

Jeg vil starte ugen ud på bloggen med en lækker GIVEAWAY til Jer! En stor forkælelsesgave magen til min lige her, som indeholder følgende ting:

DSC00829[1]

Vaseline Intensice Soothe Bodylotion: Den dufter himmelsk! Den adsorberer med det samme og efterladen min hud silkeblød!

Vaseline Intensive Care Essential Healing: Denne bodylotion er ligeså god som den førnævnte, men den her indeholder mikro-dråber af original Vaseline! Det gør den endnu mere fugtgivende og den er perfekt til her om sommeren efter solbadning! I love it!

Vaseline Lip Therapy: Den her læbebalsam er virkelig populær, og hvis man lider af tørre læber, har du fundet din “redder”! En must-have læbebalsam.

Vaseline Original: den består af 100% ren vaseline og er fri for konverserveringsmidler og parfume. Har du hudirritationer, vabler, sår, rifter eller tørhed, hjælper den dig med det samme. Vaseline er det mest skånsom middel at bruge, og den kan bruges til mange ting. Det kan jeg virkelig godt lide!

Dove Go Fresh – Revive Body Wash: Denne milde body wash dufter himmelsk af granatæble og citronverbena. Jeg er virkelig vild med den!

–  TRESemmé Instant Refresh Dry Shampoo: En tørshampoo er et mirakelmiddel til håret. Har man travlt og vil gerne have nyvasket hår looket, så brug tørshampoo! Den fjerner alle snavs fra hårrødderne og olie! Den skaber også volume til håret.

Solbriller: et par cool og billige solbriller til dig, hvis du fx skal på stranden, så du nødvendigvis ikke får ødelagt sine fede og dyre solbriller!

Plaster: Til sår og skrammer

Jeg vælger 1 vinder på torsdag kl. 10.00! Denne forkælelsesgave kan blive din, hvis du gør følgende:

1. Følg mig på Instagram @SyLeeStarlight.

2. Like mit “Vaseline” billede.

3. Skriv “DONE” under mit vaseline billede på instagram.

Kan I have en fortsat dejlig dag! <3

Ses senere på bloggen!

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: CPH Pride - min 2. gang. En overvældende dag! (Video+Billeder)