SY LEE: 'SIX' Accessories - I love it!

SY LEE: Beauty! ‘Handbag Essentials’ – Goodiebox, I love it!

Godmorgen Honeybees, tjek det her ud! Her til morgen vil jeg lige fortælle Jer om min fantastiske Goodiebox for den her mdr., der er lige kommet ind ad døren. Jeg har arbejdet så meget disse dage og har haft lange arbejdsdage med mit fitness-firma “FitnessGoal“, og i dag er det min fridag, så jeg glæder mig så meget til at nyde den og tage til gallapremiere på en film i aften, hvor jeg skal styles rigtig fint. I ved jo, at jeg er afhængig af skønhedsprodukter, og jeg elsker at bruge en masse, og den her gang er min månedlige Goodiebox ankommet og den her gang har de navngivet den ‘Handbag Essentials’, og det er den sandeligt, for alt passer lige til håndtasken.

Tjek lige indholdet ud honeybees!

DSC00849[1]

DSC00851[1]

Foto: Sy Lee – GoodieBox – August – ‘Hangbag Essentials’  (Instagram @SyLeeStarlight)

GoodieBox.dk er et månedligt abonnement, hvor du modtager en goodiebox hjem til din dør hver måned med nøje udvalgte skønhedsprodukter!

Ingen binding, og du kan altid opsige. 

119 kr. pr. måned + fragt/håndtering, og man modtager ALTID produkter for flere hundreder kroner! En smart måde at få dyre skønhedsprodukter til en LAV pris og ovenikøbet afprøve nye lækre skønhedsmærker. Det elsker jeg! Man får kendskab til nye samt de lækre kendte produkter.

Denne måneds Goodiebox inderholder følgende:

– Emite Eyebrow Definer, vejl. udsalgspris 165 kr.

Vil man have markerede øjenbryn er emite Eyebrow Definer perfekt. Den er så lille og praktisk lige til håndtasken, og der er en tilhørende børste.

– Emite Angular Brow Brush, vejl. udsalgspris 150 kr.

Børsten skaber de perfekte øjenbryn, og den er i en god kvalitet.

– Naobay Orange Juice Hand Cream, vejl. udsalgspris 99.95 kr.

Dette mærke har jeg haft bekendtskab med før i mine Goodiebox, hvor jeg har afprøvet deres bodylotion, som jeg har forelsket mig i. Denne håndcreme dufter suverænt, og jeg er allerede vild med den.

Garnier BB Cream, vejl. udsalgspris 89.95 kr.

Jeg elsker at bruge BB Cream, da det er mild og giver mig et naturligt glød og look. Jeg har aldrig prøvet Garnier BB Cream før, men den er overraskende god, og den giver mig en smuk glød.

MeMeMe Lip Glide, vejl. udsalgspris 79.95 kr.

Lip Glide har farven Playfull Peach og den er så fin, og den fugter ens tørre læber samt giver en smuk mild farve.

Nivea Invisble for Black and White deodorant Roll-On, vejl. udsalgspris 34.95 kr.

Jeg bruger aldrig deo roll-on, men jeg bruger deo-spray nogle gange for duftens skyld, da jeg aldrig har haft problemer dernede. Jeg afprøvede den, og den er som sagt “invisible”, helt usynligt og den virker opfriskende. Har man svedproblemer under armene, så er den her god.

Läkerol Strawberry Lime & V6 Dental Og White Chewing Gum, 11.50 kr og 7.95 k

Da Goodiebox teamet er Handbag Essentials er ting, som kan give god ånde er vigtig i ens håndtaske! Perfekt! Jeg har altid sugarfree gum og nogle gange mints i min taske :) Deres tema for denne måned er vellykket til min håndtaske. I love it!

Kan I have en dejlig dag! <3

Ses senere på bloggen!

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fang mig på Instagram @SyLeeStarlight)

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 'SIX' Accessories - I love it!