SY LEE: My fab weeknd! // Makeup day! 

SY LEE – VIDEO: Makeup Tutorial #2 – Se godt ud for ingen penge! 

Honeybees! Sådan lægger du en flot naturlig makeup piger! Drenge kan også bruge videoen, men I skal stoppe, inden jeg pålægger øjenmakeup :) En meget naturlig makeup til enhver anledning og passer til alle looks og outfits. (Denne makeup er lavet til Jer! Jeg går normalt aldrig med øjenmakeup)

Jeg laver en makeup tutorial videoserie snart for KUN mænd, hvad angår primer, concealer og pudder, for MÆND bruger makeup i dag, men de tør ikke stå ved det. Jeg vil vise Jer derude, hvad man kan bruge som MAND, for der er lavet makeup, som er KUN til mænd :) Jeg vil lige understrege, at til hverdag bruger jeg kun primer og lidt concealer og nogle gange lidt bb cream til. Mine makeup tutorials er KUN lavet til Jer derude, så I kan se, hvordan jeg lægger mild til kraftig makeup til events eller til mine shoots. Fx min tv-makeup kan fx være endnu kraftigere :)

Min nye makeup tutorial er, at man kan se godt ud for igen penge! Makeup produkterne er hovedsageligt fra butikken “Normal”, som sælger utroligt billige makeup! “SE GODT UD FOR INGEN PENGE! :) Husk at ABBONNERE min YouTube kanal: Sy Lee (Official) for at få de nyeste videoer. Fra HAUL, makeup, VLOG og alt mit skøre crap etc. hehe… Ps. jeg er stadig ny til det her, så jeg beklager, hvis jeg ikke er helt PRO YouTuber endnu! <3

Ses senere på bloggen igen!

Fang mig på Instagram: @SyLeeStarlight

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My fab weeknd! // Makeup day!