SY LEE: Brunstig i biografsalen! Jeg stripper! (VIDEO)

SY LEE: Quick update! Fridag i dag! Den skal nydes i fulde drag!

Omg honeybees! Jeg har ikke blogget i to dage! Det ligner slet ikke mig! Jeg har druknet i arbejde og jeg ved, at det er sommer og den skal også nydes. Men jeg har valgt knokle amok med mit fitness-firma “Fitness Goal” den her sommer, da jeg skal rejse til to lande i år, så nyder jeg noget “ferie” der!

Puha, jeg har arbejdet meget disse dage samt jeg har nogle projekter i gang. Typisk mig, der aldrig relaxer og altid har noget i færde.  Jeg har altid noget, som jeg vil prøve af. Livet er jo kort og for mig handler det om at få fede udfordringer og udleve sine drømme, og det prøver jeg i hvert fald. Fitness-firma er vellykket, men jeg føler, at jeg skal udleve mine mange andre drømme, så vi tager lige en ting ad gangen hehe..

I dag bliver det altså op til 32 grader siger de på TV! Jeg håber, at det passer for jeg har med vilje taget en FRIDAG – ingen klienter og noget arbejde i dag! Det er det gode ved at være selvstændig – nemlig bestemme sine arbejdsdage! Der skal tannes en del for første gang i år! Jeg har ikke haft tid til at se folk rigtigt og bare nyde København, når det er bedst!

Mine forrige dage har jeg skyndet mig at nyde aften solen, hvor den stadig er ok skarp og nyde den smukke solnedgangen fx på en cafe eller restaurant. Det skal der også være plads til. Her er få billeder fra mine forrige dage:


          

    

 
   Foto: Sy Lee (Instagram @SyLeeStarlight)

Som I kan se, så nyder jeg min eftermiddag/aften med enkelte venner, da jeg aldrig får tid til at se folk! Det har været så dejligt, men jeg nyder også at arbejde. Men hvem vil ikke heller at relax og bare holde sommerferie. Jeg har et firma at passe, og jeg kan ikke vente med at rejse senere i år, hvor det ene land er USA, og det andet er hemmeligt, men den ene tur bliver en slags “ferie”.

Jeg glæder mig til at slikke sol i dag! Husk at nyde det venner! Jeg blogger senere i dag. Nok engang i aften.

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Brunstig i biografsalen! Jeg stripper! (VIDEO)