SY LEE: My girly buy today! Endnu mere til haul og tutorials!

SY LEE: My OOTD – Jeg elsker black, white and gold <3

Untitled

Honeybees, jeg elsker seriøst black/white outfits for tiden, og jeg kombinerer altid de to farver sammen. It’s so classy og man ender aldrig galt afsted, hvis man er i in a hurry, som jeg altid er. Jeg har altid elsket at skille mig ud, og tag ikke fejl, så elsker jeg pang farver, men lige pt. går jeg meget med black/white and I love it. Jeg har en fetisch for lækre smykker og ure. Det her er mit “OOTD”. Håret er naturligt opsat med lidt glans med min uundværlige “Silk Drops” fra Gold Professionel Haircare.

1. HER!          2. HER!          3. HER!          4. HER!           5. HER!          6. HER!

10% rabatkode: sylee2015 gælder hele år 2015 på www.Ezzo.dk

15% rabatkode: sylee2015 på www.slemaire.dk

Ses senere på bloggen!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My girly buy today! Endnu mere til haul og tutorials!