SY LEE: Hot badebukser! 10% Rabatkode på Aussiebum og alle de andre mærker!

SY LEE: Elsker mit arbejde og elsker mine dejlige venner!

Honeybees! Nu fik jeg ikke blogget og det vil jeg inden sengetid. Jeg vil bare lige fortælle Jer, at jeg nyder mine aftener så meget efter arbejde i fulde drag disse dage. Jeg får ikke tid til at blogge om dagen mere! Sorry venner!

Jeg arbejder all day i fitnesscentret/kontor med mit fitness-firma “Fitness Goal“, og ligeså snart jeg får fri, skal jeg træne selv, og så hænger jeg ud med en ven/veninde om aften, for det er vigtigt at pleje sine venskaber! 

Jeg håber, at I nyder Jeres sommer! Jeg prøver i hvert fald. Det er dejligt, at ens venner har ferie, men nu er jeg selvstændig, så jeg har ikke rigtigt ferie. 

Jeg får først “ferie” fra september, og jeg glæder mig sindssygt meget, og jeg glæder mig også til at afsløre for Jer i septemeber mdr., hvad jeg skal! Det er STORT! Jeg vil skynde mig ordne min natrutine og i seng! Der venter en lang dag i morgen. Her er nogle få billeder fra i dag. Ses igen på bloggen i morgen :) 

Alle billederne er fra min Instagram: @SyLeeStarlight 

 Jeg elsker at løbe tidlig om morgen, hvor jeg laver Hiit Run, hvor jeg forbrænder allermest! Især at nyde det smukke landskab! Elsker natur og lækkert vejr. 

    
Jeg har hygget mig så meget i går og i dag efter arbejde. Det er vigtigt at man også finder tid til venner efter arbejde!

Go’ aften alle sammen! Ses på bloggen i morgen!

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Hot badebukser! 10% Rabatkode på Aussiebum og alle de andre mærker!